Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket érdekel a fenekelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket érdekel a fenekelés?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye/tapasztalata erről?
2020. jún. 29. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

Gyakorlott fenekelő vagyok. 🙂

Üdv. Az üstdobos.

2020. jún. 29. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Fenekelnék lányt.
2020. jún. 30. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Érdekel, imádom adni és kapni is! 26L
2020. júl. 1. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Az a véleményem hogy aki szereti, az vagy nem kapott ki gyerekként vagy van ilyen fétise.

Pl. a férjem kínai. Életében kétszer kapott ki apjától, de akkor nádpálcával. Mesélte, hogy szörnyen fájt utána a feneke. Eszébe nem jutna ilyenre izgulni. A hideg is kirázza.

Engem anyukám fenekelt el egyszer, méghozzá fakanállal. Nem vágytam soha repetára.

Nem ítélem el azt, akinek tetszik, ha elverik, csak nehezen értem meg mi a jó benne.

2020. júl. 11. 06:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan barátnőm, akinél évek múlva derült ki, hogy ez a fétise. Egyszer poénból beszóltam neki, hogy elfenekelem, erre azt válaszolta, hogy jó (magától valószínű nem is merte volna felhozni a témát). Rögtön a fakanállal kezdtük és le is ragadtunk annál, annyira élvezte szex közben, kutyapózban a fakanalazást. Nem is próbáltunk egyéb eszközt, viszont a játékot heti rendszerességgel űztük. Egyszer meglepett: egy nagyon szexi ruhában várt, majd mikor levetkőztem, összekötözte a kezem és szigorú tekintettel a saját kezébe vette a fakanalat. Nem készültem rá, nem is élveztem a dolgot, csodálkoztam is, hogy ő hogyan bírja mikor az ő feneke pirosodik az én kezem által. A kapcsolatnak később vége szakadt. A páromat nem igazából érdekli a téma, félévente egyszer, néhány pohár bor elfogyasztása után megengedi, hogy közepesen elfakanalazzam vagy az övemmel elfenekeljem (szigorúan szimplán használva). Időnként, ha csendben kell maradnunk a szomszédok miatt, akkor egy vékony, 6 mm-es farúddal "megsimogatom", de azt sem az ő élvezetére. A fordított felállás is "szökőévente" fordul elő, pedig most már jobban élveném mint akkoriban.

Még egy meglepetés: barátom megismerkedett egy lánnyal, majd eltelt vagy egy év is, miután meglepődve megkérdezte tőlem, hogy mit tegyen. A barátnője megkérte rá, hogy fenekelje el, de ő még soha nem csinált ilyet. A jó bevált fakanalat ajánlottam neki. Azóta sem mesélt a témáról, én meg nem merem kérdezni.

2020. júl. 13. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen,érdekel.

A pálca az enyém, a büntetés a tiéd.

A szándék és az élvezet mindkettőnké.

49F

2020. júl. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!