Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apakomplexus egyfajta fétis? Hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni?
Az apakomplexus szerintem inkább tartozik a betegség témakörbe, de ez csak az én véleményem. Mert ez nem olyan mint amikor valaki a szőke hajú embereket szereti, hanem egy múltbeli traumára visszavezethető viselkedés.
Ismerek apakomplexusos lányt, 20 évesen egy 60 éves férfi szeretője, hadd ne mondjam elég undorító a kapcsolatuk, és baromi egészségtelen is az egész úgy ahogy van.. Mindezt azért mert a csaj apja egy proli köcsög volt, és tönkretette a lánya életét, most meg nem képes normális párkapcsolat kialakítására..
5-ös!
"hadd ne mondjam elég undorító a kapcsolatuk" - mi benne az undorító?
Az, hogy a csaj csak az érzelmi biztonság miatt menekült ebbe az egészbe amit az apjától nem kapott meg, a nagypapa meg csak azért van vele mert a neje már nem ad meg neki semmit szexuálisan és ezt be is vallotta burkoltan. Ergo mindendenki kihasznal mindenkit, de igazából nem szeretik egymást. A férfi nem fogja soha otthagyni a kényelmes életét a nejevel egy ilyen kislany kalandja miatt, tökéletesen nem érdekli az egész. Csak a szex miatt van vele, utána hazamegy a asszonyhoz aki mos rá, főz rá stb, és a szeretője mindig csak egy pótlék marad. Sosem fogja felvallalni a kis fiatal csajt, egyrészt mert házas másrészt mert szégyelli.
Nekem ez így elég gyomorforgato ebben a felállásban, ha pasi legalább szingli lenne akkor kevésbé lenne gáz.
Jelen. :D
Szerintem ez tök normális egy bizonyos értelemben.
Nem mindenki bukik a saját korosztályára. 🤷♀️
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!