Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez apakomplexus lehet? L
Ha egy 22 éves lány csak a nála idősebb férfiakhoz (29-50ig) vonzódik. Akik már komoly, inteligens, igazi férfiak. Akk ez apakomplexusra utal?
A korosztályomból egy fiúhoz sem tudok vonzódni. :(
Nem feltétlenül. Hasonló cipőben járok én is. Borzasztóan éretlenek a velem egyidős pasik. Vagy csak én fogom ki mindig a legrosszabbakat :D koromhoz képest mindig is érettebben gondolkodtam, céltudatosan építgettem az életem. A velem egyidős pasik sajna nem így gondolkodtak vagy teljesen más értékrenddel rendelkeztek.
Mindig idősebb pasijaim voktak legalább 5 évvel minimum idősebb volt. A leghosszabb kapcsolatom is ahol már menyasszony is lettem ott 18 év volt köztünk a korkülömbség. Nem kell erre rá görcsölni szerintem. Vonzó ha egy pasi férfias, céltudatos, érett. Sajna 30 alatt kevés az ilyen. Tisztelet a kivételnek. Csak én nem ismerem őket XDDD
28/L
Hát egy 40-es pasinál azért már elég nagy lenne a korkülönbség - bár szerintem a fickót ez egy cseppet sem zavarná :D
Önmagában az, hogy a komoly, intelligens férfiak vonzanak nem gond - elvégre melyik nő nem vonzódik a NORMÁLIS igazi Férfiként viselkedő férfiakhoz?
A nagy korkülönbségben viszont már van egy csipetnyi "apakomplexus" (nem teljesen ez a hivatalos megnevezése és számos oka is lehet). A te életed, másnak nincs köze hozzá, de azért tartsd nyitva a szemed a korosztályodban is biztos hogy vannak normális férfiak is.
Egy kicsit talán az, de semmi baj nincsen ezzel, ha működik,és neked is jó.
Majd ahogy telnek az évek úgy lassan hozzáidősödsz az általad kedvelt korosztályhoz. :)
Én pl kifejezetten csípem az ilyen tipusú lányokat. de nem csak azért írtam amit, csak az a lényeg hogy ne a társadalmi elvárások döntsék el hogy neked mi a jó. ;)
Nem feltétlenül, én is így vagyok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!