Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és mégis vágyok arra, hogy más férfiakkal is szexeljek? Mással is van ez? 20/L
17 évesen jöttem össze a párommal. (nem ő volt az első nekem) Nagyon szeretem őt, el se tudom képzelni mással az életem. De mégis vágyom arra, hogy más férfival legyek szexuálisan. Sose csalnám meg.
Hogy lehet leküzdeni ezt a vágyat? Hogy lehet megszüntetni?
Ne írjatok olyat, hogy csaljam meg, mert nem fogom!
Mással is van ilyen?
17 évesen jöttem össze a párommal, most vagyok 25, de nem vagyok rá, hogy mással szexeljek. néha maszti közben van, hogy elkalandozik a fantáziám, de különösebben erős vágy más férfi iránt nincs bennem, ennyi idő után is totálisan rá vagyok kattanva, hihetetlenül fel tud izgatni.
ettől függetlenül valamennyire normálisnak tartom azt is, amit írsz, minden ember más, ettől még nem vagy rossz ember. azt döntsd el, hogy ezt a vágyat félre tudod-e tenni tudatosan, vagy előbb utóbb felőröl és még a végén megcsalod (ami rohadt gáz)..
vagy esetleg ha ő is hajlandó rá, akár a nyitott kapcsolat vagy swingerezés is lehet megoldás. de ugye itt rendben kell lenned szzal, hogy ő is szexel másokkal és viszont.
ha utóbbira nem nyitott párod és te meg nem akarsz úgy élni, hogy csak vele szexelsz, akkor viszont szakíts
Hidd el, ha nem is mostanában, de előbb utóbb félre fog qurni.
A vágy erősebb lesz, minthogy egy férfival szexelj mindig.
Te ilyen vagy.
Max akkor nem fogod úgymond megcsalni, ha pl együtt él mennétek 1 swinger buliba.
Mondjuk én meg azt már nem nevezem szerelmi kapcsolatnak.
De ez az én véleményem, ami ugye szubjektív.
F
Tök normális. Nem élted még ki magad. Rengeteg fiatal lány érez így aki fiatalon lehorgonyzott egy pasi mellett... Majd elmúlik v nem. Vagy 2-3 év múlva szétmentek és akkor bepótolod.
35F
elsőnek is: tök természetes a vágyad, szinte mindenkinek van egy ilyen időszaka, főleg ha fiatalon lesz komoly kapcsolatba (ezért olyan nagy szám 20-25 év között a tombolás, olyankor az ember imád tombolni és ha valaki fix, akkor vágyik a szabadságra)
Én azt mondom, hogy vidd be a vágyaidat a hálószobába. Nem azt mondom, hogy hozzál be egy extra pasit (hacsak nem erre vágysz), hanem a gerjedésedet és a fantáziádat vidd be és tedd jobbá a szexet a pároddal. A párod nagyon értékelni és élvezni fogja, ha azt látja, hogy te extra gerjedsz és extra élvezed a szexet és hidd el, így egy akkora boomot fog adni a kapcsolatotoknak, hogy nem fogsz többé furcsákra gerjedni.
Ha kicsit merészebbeket akartok, akkor nyugodtan mehet a szerepjátékozás, extrémebb szituációk vagy helyszínek, vagy ami még nyerő szokott lenni, a szexjátékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!