Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini korotokban sok szexben volt részetek?
Figyelt kérdés
GOndolok itt mondjuk 16-25 éves korig, mennyit szexeltetek? Sok jutott belőle?2020. jún. 28. 09:34
1/14 anonim válasza:
16 évesen volt az első barátom,akkor veszítettem el a szüzességem is.Most 21 vagyok,Igen mondhatom azt,hogy aktív nemi életet éltem eddig.Gyakran minden nap volt, van szex.
4/14 anonim válasza:
igen, nagyon aktív a szexuális életem a mai napig
6/14 anonim válasza:
Sok volt es van mai napig... 29 eves vagyok most :) 16 evesen volt az elso
7/14 anonim válasza:
15-19 éves koromig elég rendszeres volt a szex.
20l
8/14 A kérdező kommentje:
Ezek egy partnerrel, vagy alkalmi kapcsolatok voltak?
2020. jún. 28. 10:28
9/14 anonim válasza:
Igen viszonylag aktív voltam.
14 évesen egy 21 éves lánnyal vesztettem el a szűzességem, vele elég sokat voltunk együtt. Olyan suliba jártam (szakközép) , ahol 31-en voltunk az osztályban, s ebből 4 fiú, szóval ez a korszak is elég aktív volt. Utána volt egy 45 éves nővel szexkapcsolatom. Majd nem sokkal később egy 16 éves kapcsolat, napi szintű szexualitással.
10/14 anonim válasza:
Elég aktív voltam igen, talán több kalandban is volt részem mint amit utólag vállalhatónak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!