Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem láthatom a válaszolók képét, kik ezek Az emberek a valóságban.... egy gorilla szintje.
Remelem sose lesztek gyerekek/tinik közelében.
32 vagyok. Őszintén? Lehet. Nem tudom. Nem volt rá és nem is lesz rá lehetőségem. Szívem szerint igen, az eszem tudja hogy tilos. A gondolattal meg csak lejátszok.
Ha 42 leszek akkor kizárt, de így 10 évvel fiatalabban, tényleg nem tudom mi lenne az optimális. Én is ferfibol vagyok.
18/f
Nem erőszakoskodtam, hogy csinálni kell, persze nem erről van szó.. amikor biztos volt benne és látszott is hogy ki szeretné próbálni, addigra eltelt 3 év.
Egyébként a #21-nek igaza van, mivel ennyi idősen még nem tudják eldönteni hogy akarják-e, és ha okos a lány akkor nem akarja, mivel 18 év alatt kiskorúnak számít.. és elnézést előre, de 42 évesen, az ő apja korosztályában, nem lenne egy picit szégyen, hogy mondhatni a "lányával" csinálja? Félreértés ne tessék ezért raktam idézőjelbe.
-46/
Bocs, de aki 40 évesen 14 éves lányt megdugna, a szemembe nem külön a románál vagy az afrikai négernél, vagy bármelyik primitív elmaradott afrikai törzs tagjánál, ahol primtív szinten megrekedtek, mert ezt hozzátok ti is kb..
Ez a szint talán náluk elfogadott a kultúra, ha nem vagy különb, nem tudom minek köpködöd őket. Ugyanaz a szint, te sem vagy fejlettebb szinten, ha neked ez normális. (De másképp látjuk hála a jó istennek a világot. Az hogy én undorom az ehez hasonló primitívségről egy dolog, Te élhted ettől az életed tink után koslatva.. A véleményem meg az enyém marad, és ami taszít az taszít. Ez van.)
Számomra tényleg érthetetlen, miért akar egy 30-40 éves egy kislánytól 18 alatt egyáltalán. A legtöbb fiatal srác már 25 évesen sem kezd 15 évesekkel, nem véletlen. Itt meg kivénhedt kiéhezett emberek igen... A férfi nemtől magától is megundorodom néha itt olvasva ezeket, de ez van. Szerencsére van kivétel, aki hasonlóképp továbbfejlődött az evolúció során , kár hogy ritkább úgy néz ki az a része...
7/48 ez aranyos volt. Egy szimpla kérdésre.....
Max ha kiírja,hogy megvolt,ez helyes?
De ez csak egy átlag kérdés így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!