Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/55 anonim válasza:
Mindenki, aki igennel válaszolt egy beteg állat. A 14 éves lányok még GYEREKEK! Miért akartok gyerekekkel dugni??? Ha a törvény engedné, hogy egy 4 évesnél is lefeküdjetek, akkor azt is megtennétek?? A józan eszetek kéne, hogy megakadályozzon benneteket a gyerekekkel való szexelésben, és nem pedig a törvény!
22/55 anonim válasza:
Igen! Ha nem néz ki gyereknek. De a mai 14 évesek simán ki tudnak nézni 18-nak is.
23/55 anonim válasza:
#21 te se láttál még 14 éves lányt! 😂😂😂
24/55 anonim válasza:
Nem, de néhány ilyen korú úgy öltözik, annyira kifejezi a testi adottságait, hogy simán elmenne 16-17 évesnek. Ma jövök a melóból amikor 3 tini, jön velem szembe. kettő közülük 14-15 max, ezt a visszafogottabb,gyerekesebb fürdőruha miatt is látható volt, de a harmadik,nos ő tangában volt, formás, barnára sült popsival. Igen, pár pillanatot vetettem rá,el is képedtem. A bugyit gyakorlatilag nem is láttam, annyira eltűnt a fenekében. Pontozzatok le nyugodtan, de miután ledöbbentem a merész szettől, pár pillanatra megbámultam.
25/55 anonim válasza:
Ha ő akarja, és bejön, akkor naná!!
26/55 anonim válasza:
Ilyen az, amikor valaki nem tudja megkülönböztetni az ivadékgondozási ösztönt a szexuális vágytól.
Sokan el is vesznek egy olyan nőt, aki az elesettségét, gyermeki vonásait hangsúlyozza, és csak 20-25 év múlva kezd el feltűnni nekik, hogy ugyanúgy éreznek a gyerekeik, mint a feleségük iránt és valami hiányzik, kielégületlenek.
(In.: A férfi joga a két nőhöz)
27/55 anonim válasza:
Árulja már el valami hogy találhat valaki 42 évesen ennyire attraktívnak egy 14 évest? Vagy ez amolyan amúgy full pedofil vagyok de itthon ennyitől legális és ezzel érem be?
28/55 anonim válasza:
Sok kiégett vèn fasz 40-es...Lánnyommal lenne ilyen menne az udvarló a kert végi gödörbe mésszel..
29/55 anonim válasza:
A mai "ártatlan" 14 éves lányok némelyikéinek már olyan teste van, hogy az csak na! Most egy ilyen lány egy felvesz egy feszes felsőt, nadrágot, egy férfinak nem a btk és az erkölcsösség fog eszébe jutni, hanem a farka fog állni, mint a cövek, ez az ösztön ugye, ilyenkor kell megállni egy pillanatra és elgonolkodni, hogy hiába a feszes kerek mell, a formás popsi, még is csak egy gyerek, még csak általános iskolás, nyolcadikos, vagy ép leballagot nyolcadikból. Na, de azért nem kell félteni ezeket a lánykákat sem, családi bulikban bele-bele kóstolgatnak az alkoholba, olyannyira, hogy van, amikor túlzásba viszik, van amelyik állítása szerint már nem szűz, és ezeknek a lányoknak a szülei igyekeznek normálisan nevelni a őket, csak hát b..hatja az ember a nevelést, ha a gyerek olyan társaságba keveredik, amely nincs rá jó hatással, meg ha a médiából is az folyik, hogy hülyének, ribinek lenni most a menő. Meg ugye az internet...
30/55 anonim válasza:
Ha lenne rá lehetőségem és elég szexi, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!