Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell betenni a hüvelybe a péniszt? 18 éves vagyok szexeltünk párszor a barátnőmmel, de egyszerűen nem tudom betenni a lány segítsége nélkül, misszionárisba is nem tudom hogy a térdem jól szét kell tárni hogy hozzáférjek a hüvelyhez?
Nem kell leszólni csak mert nem tapasztalt... Nincs mindenki megáldva csodálatos szexuális képességekkel első alkalommal.
Szerintem az jó technika ha végigsimítod a péniszeddel a punciját a csiklótól kezdve és ha enyhén nyomod akkor amikor be kell be fog csusszanni. Így izgatod is ezzel, és nem is próbálod rossz helyen berakni. És egyáltalán nem gáz ha kézzel igazítod oda, párom is úgy szokta.
Én lányként csak csípővel be tudok igazodni úgy, hogy kéz nélkül becsússzon, de csak mert pontosan érzem hogy hol van a pénisz. Szóval nyugodtan fogd meg és nem gáz ha kicsit ügyetlenkedsz.
Semmi extra, gyakorolni kell, az adott partnertől függ, mindenkivel egy kicsit más. Ha most úgy megy be, hogy ő teszi be, akkor csináljátok úgy.
A lényeg, hogy szeressétek egymást és élvezzétek.
Aztán egyre gyakorlottabbak lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!