Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fürdőkádban szexelni szoktatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdőkádban szexelni szoktatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátom kitalálta, hogy szeretne fürdőkádban szerelmeskedni velem, de én kicsit óckodom ettől, mert ő úgy szeretné, hogy a vízben ülünk, ami habos a tusfürdőtől, aztán nem tudom nem -e baj, hogy így igazából bemegy majd a hab, a kemikália.. meg a víz meg minden.

Tudom amúgy is megy be, de így nagyon.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire higiénikus?:D

Akik szokták így csinálni azok élvezik? Jó így?

Köszi a választ!és ha hülye kérdés akkor bocsi. Csak számomra nagyon testidegen még a dolog.

2020. jún. 26. 23:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igazából ha azt érzed, hogy neki nagyon izgatja a fantáziáját, érdemes belemenni. Lesz egy elbénázott fél óra aminek a vége az lesz, hogy "najó, menjünk az ágyba" és annyi:D

Csupán időt veszíthetsz vele, viszont a párod nem éli meg úgy, hogy nem élheti ki a vágyait, hanem elmondhatja, hogy "kipróbáltuk, nem volt nagy szám" és ennyi:)

2020. jún. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!