Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdőkádban szexelni szoktatok?
Sziasztok!
Barátom kitalálta, hogy szeretne fürdőkádban szerelmeskedni velem, de én kicsit óckodom ettől, mert ő úgy szeretné, hogy a vízben ülünk, ami habos a tusfürdőtől, aztán nem tudom nem -e baj, hogy így igazából bemegy majd a hab, a kemikália.. meg a víz meg minden.
Tudom amúgy is megy be, de így nagyon.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire higiénikus?:D
Akik szokták így csinálni azok élvezik? Jó így?
Köszi a választ!és ha hülye kérdés akkor bocsi. Csak számomra nagyon testidegen még a dolog.
Sarokkádunk van, néha szoktunk ott szexelni, nem rossz egyébként, de ágyban tényleg sokkal jobb :D
Barátom általában jobban kedveli a "vizipipát" :D
23L
Nem muszáj azt a vizet felhabosítani. A tiszta víz meg már aligha okoz higiéniai gondot. Persze, ne a kerti munka koszát mossátok bele:D
Sima kádméretben két átlag méretű ember egyszerűen nem fér el. Mi egyszer próbáltuk sarokkádban, úgy csak-csak elférhettek, de inkább az új helyszín mint a kényelmes szex lesz a vonzó benne:D
Egy tipp: a víz ne legyen túl meleg. Egyszer túl meleg vizet engedtem bele... beleültünk, lement a vérnyomásunk 10 másodperc alatt, ájuldoztunk egy kicsit, aztán levegőért kapkodva kiszálltunk és felöltöztünk:D Annyira meleg volt, hgoy lement a vérnyomásunk és majdnem odaájultunk. Úgy meg nehéz szexelni:D
Én csináltam már vízben, nekem nem volt olyan jó.
A csaj nem úgy nedvesedik a vízben, mint pl az ágyban.
Jó persze ha fel van izgulva akkor nedves, de nem olyan jó érzés mintha száraz környezetben vagytok.
Ez az én véleményem, próbáljátok ki, de én is a száraz környezetet ajánlom inkább.
F
Köszi a válaszokat!
Hát átgondoltam én annyira nem szeretném. Az ágy tökéletes:) Remélem megérti majd:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!