Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért van a pasik 90%a oda a kis mellekért miközben a valóságban a nagy mellért vannak odáig a férfiak?
Ez egy nagyon jó kérdés...
Minden pasinak van egy ideálja, de azzal semmit nem érnek el, ha kis, vagy nagy mellű nőkkel flörtölgetnek.
Nekem elég nagy mellem van, de ne csak amiatt legyen már velem valaki!
Privát üzeneteket senkitől nem kérek, köszi!
Nekem kis mellem van.
Egyetlen pasi dicsérte meg a 28 év alatt, pedig csak a szexpartnerem volt.
Már csak ebből kifolyólag is úgy látom, hogy a pasik a minél nagyobb melleket szeretik...
Én nem hazudok.
Nyilván véletlenszerűen "dob" a gyakori és az élet is embereket eléd, és lehet, hogy itt pont a kis melleket kedvelőkbe futsz bele inkább.
12es, nemtom, férfi vagyok, de sosem jutott még eszembe dícsérni valakinek a mellét. Mármint azon a nőn kívül, akivel szoktam szexelni.
Most érted
1. milyen bók már ez? "Jó a csöcsöd" elég régóta nemt artozik a kedves flörtölős dumák közé:D De a "szép a melled" sem nagyon.
2. Miért dicsérjen valaki olyat, amiért a másik semmit sem tett? Ki dícsért meg már valaki a magassága, az orra formája, vagy a mellmérete miatt? Nem tettél semmit sem érte, odanőtt, ilyenre nőtt, ennyi. Dícsérni tudtommal olyat kell, amiért a másik valamit tett (és elsősorban nem azt fejezi ki, hogy csak az intim területeit bámuljuk. Frizura, fülbevaló, ruha, vagy csak úgy általánosságban "jól nézel ki / csinos vagy".
Tegyük fel, hogy kérdést ír az önbizalomhiányos kis mellű leányzó. Kiktől fognak válaszok érkezni?
- akinek a kis mellek jönnek be, szinte kötelességének érzi jelezni, hogy ő igenis ezt preferálja
- akinek a nagy mellek jönnek be, nem fog túl erős késztetést érezni, hogy a kérdés alatt reklámozza az ízlését
- akinek mindegy, mi, csak nőből legyen végre, az is be fog írni, hogy szuper a kis mell
- akinek mindegy, csak lelki elsősegélyt akar nyújtani, az pedig be fogja írni azt a választ, amitől a leghamarabb megnyugszol, valóságtartalomtól függetlenül
És már ki is jöttek a 90 %-ban kis melleket pártoló válaszok.
Igazad van kérdező. Nekem is kis mellem van, és rögtön az első aki látta egy életre elvette az önbizalmam. Nem momdott rá semmit magától, csak mikor beszéletem neki arról hogy én túl kicsinek találom, annykt mondott rá, hogy jaja reméljük fog még nőni..
És igazából utána is egy ember volt, aki megdícsérte hogy szzé kerekek. Mindenki más csalódott volt, annak ellenére hogy azért ruhába is kivehető a mérete nem pushupot hordok. Ami a legjobban zavar, ha le is fekszek valakivel, hozzá se nyúl a mellemhez, vagy 50% le se veszi a melltartót. Tudom én, hogy nincs benne sok látnivaló de jól esett volna ha legalább úgy tesznek mintha lenne ott bármi..
És közben meg jobbról balról mindenhonnan azt hallottam hogy nem a méret számít, meg szép az is, aki szeret az elfogad így. Oké, de mi van ha nem csak olyannal akrnék lenni, aki szeret, hanem szerettem volna pozitízv kalandokat is..
És pont ezek miatt engem senki nem készített fel erre, hogy gond van a kis mellekkel, csak váratnaul kaptam a negatív reakciókat, mikor kedvességet vártam semmit vagy szájhuzogatást kaptam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!