Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért van a pasik 90%a oda a kis mellekért miközben a valóságban a nagy mellért vannak odáig a férfiak?
nekem élőben is jobban tetszik a tenyérnyi, viszont ott meg a nagy mellű csajokat zavarja, hogy nekem a tenyérnyi a kedvenc :D
nekem nem jönnek be az önbizalom hiányos csajok, de a husis csajok igen és sajnos náluk általában ez szinte alap
amúgy meg neked ha hihetetlen is, a kis mellek is lehetnek szépek is izgatóak, mert neked nem jött össze még olyan pasi aki a kis melleket szereti, attól még nem azt jelenti, hogy nem is létezik
Nekem élőben sem jönnek be a nagy mellek. Anyámra emlékeztetnek:D
És attól még, hogy kicsi a melle, nem feltétlen önbizalomhiányos.
Nem hiszem, hogy a 90%-nak a kicsi vagy "kicsi" jön be. Nincs ilyen statisztika. Pusztán ha a kérdés a kis mellekre vonatkozik, akkor legtöbben azok írnak, akiknek az jön be (már csak azért is, mert sokszor az ellenkező vélemény/ízlés lepontozással jár). Ha nagy mellről szól a kérdés, akkor legtöbben pedig azok írnak, akiknek az jön be - vagy legalábbis jóval többen, mint kis melles kérdésnél.
Nekem a nagyobb tetszik, de nem érdemes erről vitát nyitni. :D Valakinek ez, valakinek amaz.
5: Semmilyen testi tulajdonság nem biztosíték a jó szexre. Önmagában egy jó segg és nagy mell épp úgy nem, mint a kis mell és vékony alkat. (Már csak ebből a logikából is ez következik.) Viszont ha bejön amit látsz, az dobhat rajta. Legyen az kicsi vagy nagy mell - amelyik épp bejön.
Hülyeség, hogy csak a tizenévesek "ajnározzák" a nagy melleket és ők is csak azért, mert tapasztalatlanok, s aki tapasztalt az csak a kis melleket szeretheti... :D Igen is van aki azokat szereti, sőt olyan is lehet aki mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!