Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a leggázabb, ami szex közben megtörtént vele?
Nekem van egy sztorim, amit az életben nem fogok elfelejteni 😅
Általánosba jártam, 2vel felettem járt egy srác. Állandóan csajok vették körül. Mindenki csak áradozott róla, nálunk is a fél osztály szerelmes volt belé. Engem mondjuk hidegen hagyott.
Ismerősöm volt facén, így nagyjából néha láttam mi volt vele, de ennyi éveken keresztül.
Aztán olyan 20éves körül lehettem, hivatalos voltam egy házibuliba. Ez az említett srác is ott volt. Nem hatott meg, csak jót röhögtem magamban, hogy semmit nem valtozott, ismét lányok lepték el kb.
Elfáradtam a bulin, plusz kicsit többet is ittam, mint terveztem. Hívtam egy taxit, hogy hazamenjek. A srác odajött, hogy ő is hazafele menne, nem e megyünk 1 taxival, elosztjuk a költségét, hisz úgyis ugyan abban a városrészben lakunk. Belementem. Ennek az lett a vége, elkezdett a kocsiban taperolni,mivel akkor már egy jó ideje nem volt kapcsolatom, belementem. Ennek az lett a vége, hogy a srácnál kiszálltam én is a taxiból. Bementünk lábujjhegyen a szobájába (az anyjáék fel ne keljenek, majd nekemesett. Tél volt, a lakásban kb 10fok. Fáztam, arra emlékszem. Így csak alul vetkőztem, felül a pulcsi rajtam maradt 🤣 Elkezdett nyalni odalenn. Nem volt rossz, de talan ha 1 percig csinálta sokat mondok. Majd levette a nadrágját ő is. A srác volt vagy 190magas, 110kg, de nem zsir, hanem izmosabb. És max 10cm cerka álló helyzetbe. Na ez kicsit illúzió romboló volt, de mondom ha már itt tartunk nem mondok nemet, hátha....
2 azaz kettő perc múlva felbődült a srác, mint valami állat, és hamar kikapta a cerkát belőlem, és az összeset a még rajtam levő pulóveremre engedte... majd mint aki jólvégezte dolgát, elkezdett öltözni. Én nem tudtam abban a pillanatban, hogy sírjak vagy nevessek. Fogtam, levettem a pulóverem, hozzávágtam, felkaptam a ruháim és egy menj a francba kialtással elhagytam a házat, és az éjszaka közepén, télen a -10fokban hazasétaltam egyedül lány létemre.
Rá 2napra írt, hogy neki olyan jó volt, szeretné ha megismételnénk... egyből tiltottam...😅🤣😂
Azt hozzáteszem ez volt életem első és utolsó 1ejszakás kalandja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!