Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi volt a leggázabb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a leggázabb, ami szex közben megtörtént vele?

Figyelt kérdés
Gondolok itt emberre, alkalomra, helyszínre, bármire, ami ezzel kapcsolatos.
2020. jún. 26. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Suliban szopás után az egész a hajamra ment amit nem tudtam rendesen lemosni, ugy kelett haza mennem, 18/l
2020. jún. 26. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer megismertem egy lányt, fura volt neten is de gondoltam kalandnak jó lesz.... Találkoztunk és mondta, hogy Kisérjem haza, végig fura volt a hangulat, mindenkire megjegyzést tett aki elment mellettünk. Aztán felértünk hozzá és kb elküldte a francba a lakótársát, hogy itt most szex lesz.... Nagyon szép lány volt de eskü elment a kedvem tőle.. Nagy nehezen neki álltunk, löktem rajta kettőt és áh mondom nekem ez nem megy... Ott hagytam a francba, Ő meg hápogott az ágyon ülve míg öltöztem, hogy vele ezt senki nem teheti meg stb... Mikor leértem a lépcsőházban, ráírtam a lakótársára, hogy sajnálom meg ilyesmi, visszaírt még aznap este találkoztam vele és nálam aludt 😄
2020. jún. 26. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem van egy sztorim, amit az életben nem fogok elfelejteni 😅

Általánosba jártam, 2vel felettem járt egy srác. Állandóan csajok vették körül. Mindenki csak áradozott róla, nálunk is a fél osztály szerelmes volt belé. Engem mondjuk hidegen hagyott.

Ismerősöm volt facén, így nagyjából néha láttam mi volt vele, de ennyi éveken keresztül.

Aztán olyan 20éves körül lehettem, hivatalos voltam egy házibuliba. Ez az említett srác is ott volt. Nem hatott meg, csak jót röhögtem magamban, hogy semmit nem valtozott, ismét lányok lepték el kb.

Elfáradtam a bulin, plusz kicsit többet is ittam, mint terveztem. Hívtam egy taxit, hogy hazamenjek. A srác odajött, hogy ő is hazafele menne, nem e megyünk 1 taxival, elosztjuk a költségét, hisz úgyis ugyan abban a városrészben lakunk. Belementem. Ennek az lett a vége, elkezdett a kocsiban taperolni,mivel akkor már egy jó ideje nem volt kapcsolatom, belementem. Ennek az lett a vége, hogy a srácnál kiszálltam én is a taxiból. Bementünk lábujjhegyen a szobájába (az anyjáék fel ne keljenek, majd nekemesett. Tél volt, a lakásban kb 10fok. Fáztam, arra emlékszem. Így csak alul vetkőztem, felül a pulcsi rajtam maradt 🤣 Elkezdett nyalni odalenn. Nem volt rossz, de talan ha 1 percig csinálta sokat mondok. Majd levette a nadrágját ő is. A srác volt vagy 190magas, 110kg, de nem zsir, hanem izmosabb. És max 10cm cerka álló helyzetbe. Na ez kicsit illúzió romboló volt, de mondom ha már itt tartunk nem mondok nemet, hátha....

2 azaz kettő perc múlva felbődült a srác, mint valami állat, és hamar kikapta a cerkát belőlem, és az összeset a még rajtam levő pulóveremre engedte... majd mint aki jólvégezte dolgát, elkezdett öltözni. Én nem tudtam abban a pillanatban, hogy sírjak vagy nevessek. Fogtam, levettem a pulóverem, hozzávágtam, felkaptam a ruháim és egy menj a francba kialtással elhagytam a házat, és az éjszaka közepén, télen a -10fokban hazasétaltam egyedül lány létemre.

Rá 2napra írt, hogy neki olyan jó volt, szeretné ha megismételnénk... egyből tiltottam...😅🤣😂

Azt hozzáteszem ez volt életem első és utolsó 1ejszakás kalandja...

2020. jún. 26. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem olyan esett meg egyszer, hogy nyaltam a lányt, ő pedig egyszercsak elengedett egy galambot. Mindketten elröhögtük magunkat, de már nem tudtam folytatni. Ez egy szó szerint gáz élmény volt :)
2020. jún. 26. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Év eleji sztori. A lánnyal jöttünk ki a szórakozóhelyről, megvolt a hangulat, szóval már előre örültem hogy bevághatom a lompost. Alig értünk ki az utcára, amikor a járdán, talán a friss levegő hatására, elkezdett hányni. De olyan szinten és intenzitással, hogy miközben fogtam a haját,fejét, azon gondolkoztam hogy most mi ez? Mindenesetre visszakísértem a barátnőihez, annyira rosszul volt. 2 napra rá, rám írt. Elnézést kért és roppant mód szégyellte magát. Megbeszéltünk egy 0.2 randit, és azóta a barátnőmnek mondhatom a lányt :D
2020. jún. 26. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Kakis segg a here alatt
2020. jún. 26. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 😂😂😂😂😂
2020. jún. 27. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!