Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik arra izgulnak hogy üssék verjék őket miért vannak egyre többen?
Vannak olyan lányok akik szexuálisan felizgulnak arra ha a párjuk rendszeresen veri üti őket ez szado mazo hajlam lehet de miért vannak egyre többen?
És miért ragaszkodnak a mai lányok azokhoz a férfiakhoz akik ütik verik őket?
Én mindkét "szenny" filmet láttam és szeretem is, még sem igénylem hogy üssenek verjenek, hanem hogy dominánsabb legyen velem.
Szerintem nincsenek annyira sokan akik azt élveznék ha verik őket.
3-4
Remélem nektek van igazatok.
Többen felvállalják.
Erre lehet hatással a filmek, de a filmek sem tudtak volna sikeresek lenni, ha nem lenne rá igény.
Nem lett több, csak többen merik vállalni hogy úgymond "kipróbálnák". Aki igazi szub az már a "szürkék" előtt is az volt. Arról már lehet filózni, hogy a "szürke" az használt, vagy ártott inkább a BDSM kultúrájának. Elfogadottabbá vált, jobban merik vállalni az emberek a vágyaikat, többen ismerték fel magukban hogy "ezt kipróbálnám".
A negatív hatás hogy lett egy rakás műdom, akik azt hiszik a frusztrációjukat így tölthetik ki. A BDSM nem arról szól hogy "ütni-vágni" ész nélkül verni a szubot. Egy igazi Dom szeánszon "amit kell", de azon kívül sosem emelne kezet egy Nőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!