Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok fiúk egy ilyen meglepetéshez?
Figyelt kérdés
Ha a nőn, akit sikerül felszedni, csak vetkőzéskor derülne ki, hogy egy egész hátas tetoválása van?2020. jún. 25. 22:35
11/32 anonim válasza:
Nekem csak a bal alkaromon van tetkó de tervezek még a nyáron varratni. Megtetszett ez a hobbi. :)
A kérdésedre válaszolva: Nem, nem zavar, pont emiatt. Ha szép igényes mű van rajtad, vagy valami személyes akkor szerintem semmi baj nincs vele.
Ez a te tested, és a mű akár öltöztethet is. :)
12/32 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés csak barbár kíváncsiság a részemről, én tudom, hogyan tetszem magamnak 😉
2020. jún. 25. 22:54
13/32 anonim válasza:
11 vagyok.
Szerintem azért nem csak magadnak akarsz tetszeni. :D
Ki tudja mit szólnék ha látnám a bőrödet. ;)
14/32 A kérdező kommentje:
Elsősorban magamnak ☺
2020. jún. 25. 23:00
15/32 anonim válasza:
Szexnél? Nem mindegy? Segge legyen jó.
16/32 anonim válasza:
Ha szexi, izmos a hátad, akkor tetszene! 😉
17/32 anonim válasza:
Nem érdekelne, nem a múlt században vagyunk, nagyon sok embernek van. Ha ízléses, jól megcsinált, nem pedig egy összedobott fércmunka akkor még vonzó, csinos is lehet - úgy egyben, a személyiségével együtt.
19/32 A kérdező kommentje:
18, és ha nem csak ott van? 😀
2020. jún. 26. 00:09
20/32 anonim válasza:
A tetkó nem kizáró ok egy jó szexhez, de nekem nagyon nem jön be maga a tetkó. Dugáshoz nem zavar, de komoly párkapcsolathoz nagyon jól tudom nélkülözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!