Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok a reggeli meglepetès 'csokis csillagocskákhoz' a párotoktól?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam egy prűd csajnak, extrább dolgok is simán belefèrnek nálam, de ez azèrt erősen kiverte volna nálam a biztosítèkot. Őszintèn nem tudom sírtam e. volna vagy nevettem. Kíváncsi vagyok ti hogyan reagálnátok le, ha a barátotok/barátnőtök ezzel 'keltene'?? 😃
Előre is bocsi a cikk linkjèt nem engedte rendesen kimásolni ezèrt lefotóztam. Kíváncsi vagyok a vèlemènyekre :)
#Csokis csillag #pisi-kakiszex #èbresztő
2020. márc. 3. 10:49
2/7 anonim válasza:
Meg kell hívni ide. Nem lógna ki a sorból.
3/7 anonim válasza:
Undorító. Nálam kuka a pasi az biztos.
6/7 anonim válasza:
Az is gusztustalan aki erre tesz egy like ot.
7/7 anonim válasza:
Egy Einstein-i mondás ugrott be, miszerint az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, de az utóbbiban nem teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!