Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar minden fiu csak megdugni? L
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 16:05
11/22 anonim válasza:
Szerintem te vagy az oka. Vagy észre se eszed a komolyan közeledőeket, vagy csak nem vagy elég komoly te magad sem.
12/22 StevenUp válasza:
Gondolom az értékeid és értékrended alapján erre vagy csak jó
15/22 anonim válasza:
Legalább a szexben nem lessz hiányod :D
Amúgy elképzelhető hogy olyan jellegű viselkedésformát öltesz magadra amiből külső szemszögből ez tűnik a leg kézenfekvőbb megoldásnak vagy csak ilyen pasikat fogsz ki
Lehet érdemes lenne keresgélned a látókörödön kívül is hátha a megszokott zónán kívűl más mentalitású emberekkel is tudsz ismerkedni :)
16/22 anonim válasza:
Örülj neki, ez egyfajta elismerés - mármint hogy meg akarnak dugni. Hogy miért "csak" dugni... személyiségeddel minden rendben? Meg talán észre kellene venned azokat is akik többet is akarnak tőled mint szimplán csak dugni egy jót.
18/22 anonim válasza:
Ha én meg akarok dugni egy csajt az akkor tetszik mert másképp nem kellene..
Van kedved ismerkedni? Én nem csak szexre keresek csajt..
Ha van kedved írj!
F
19/22 anonim válasza:
Sajnos kevés az információ, hogy erre a kérdésre válaszoljunk
20/22 anonim válasza:
ha szeretsz horgászni akkkor nem csak dugni akarlak, a felszerelésről küldhetsz képet :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!