Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok,asszonyok!Tényleg létezik ilyen???Hát tapasztalataim alapján már nem tudom mit higgyek el....
Ez egy olyan dolog, amit ha kérdezel, mindenki tabunak fogja tartani... csinallni kell... pl nyalás közben úgy intézet, jó sok nyál legyen a végbélnél, aztán elkezded dörzsölgetni az ujjaddal és szép óvatosan bejátszod az ujjad... nrm fog panaszkodni, nekem még senki nem panaszkodott.
Mindenki attól fél, ha popó a téma, hogy fájni fog, főleg akivel még semmi nem történt popóba... azt is lassan kell felépíteni, óvatosan csinállni, hogy szinte észre se vegye...( persze észre fogja, de ha nem allat módjára rontadz be, akkor élvezni fogja... főleg nyalás közben.)
Feleségem azt imádja legjobban, ha nyalom és közben jobb kezemmel ujjazom, bal hüvelykujjam pedig bedugom a fenekébe...
Ui. Ne hüvelykujjal indíts, oda már skill kell :)
Volt olyan csajom, aki eleinte tiltakozott, aztán hozzá szoktattam, hogy 69-nél maszírozom a végbelét, de nem dugom be az ujjam, csak jó nyálasan maszírozom... mindig nagyon élvezte, aztán egyszer mikor már nem görcsölt rajta, hopsz, hát mégiscsak bedugtam... soha többet nem panaszkodott, sőt elvárás lett...
Ellenben a konkrét seggbe kukit azt nem szereti mindenki, de ha az ujjad bedugásáig el tudsz jutni, akkor már a farkadat is be fogják engedni... persze azt is rávezetéssel, ne konkrét kérdéssel...
Stabil oldalfekvés a legjobb hozzá, ha az megvan, és megengedi többször is, akkor lehet kísérletezni más pózokkal... ha egyből tud análba lovagolni, akkor pedig egy szétk...rt ribi, keress másikat :D
Azért kedves kérdező, megcsalni a feleséged azért mert nincs analis szex? Te normális vagy?
Hány év házasságot akarsz tönkretenni egy ilyen baromság miatt?
És ha a feleséged belemenne hogy kiprobaljatok? Ha nem tetszene neki akkor utána keresnel mást?
Az análtol én is irtozom, de ezeket a valaszokat olvasva még kedvet is kaptam hozza
Az ujjas dologhoz
Te is probald ki ezeket a felesegednel esetleg :)
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat,meg fogom próbálni hátha sikerülni fog próbaképp és majd meglátjuk!
Kedves 3 as válaszoló csak kiváncsi vagyok milyen lehet,izgat a fantázia,nem fogom konkrétan eldobni sem tönkretenni a házasságom emiatt de feldobtam neki a dolgot mi lenne ha... majd meglátjuk mi lesz a reakciója!
Nekem is feldobta a párom, ki is próbáltuk, és hiába tett meg mindent hogy jó legyen, borzalmas élmény... Nem akartam ilyen gyorsan elengedni a dolgot, szerettem volna a kedvére tenni... Ezért még belementem párszor... SOHA TÖBBET!
És hozzatennem hogy hónapokig veszekedtem vele miatta folyamatosan, miközben nyilvánvaló volt hogy magammal nem vagyok kibekulve, hogy ezt nemtudom neki megadni.
Nektek sok sikert, remélem nem jár így a feleséged.
3as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!