Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak nálatok mennyi a minimum?
Figyelt kérdés
Hány évesnél fiatalabb lánnyal nem kezdetek? Ti hány évesek vagytok?2020. jún. 24. 00:19
2/24 anonim válasza:
19 vagyok, 17 éves lány minimum akivel komolyan ismerkedek.
4/24 anonim válasza:
23F vagyok, 16 lenne a minimum, de csak szexre. Párkapcsolatra 20 a minimum.
5/24 anonim válasza:
36 F vagyok 15éves az alja ami jöhet
6/24 anonim válasza:
16 év úgy kb. De nyilván attól is függ mennyire értelmes (mondjuk úgy: érett). 31 vagyok
8/24 anonim válasza:
Azért az meredek, hogy 30as elvileg érett komoly férfiak megdugnának egy 14-15 éves kislányt. Én elhiszem hogy tetszenek az idősebb pasiknak a fiatalabb lányok, de könyörgöm egy 15 éves még szellemileg nagyon gyerek. De még külsőre is (hiába érettebbnek néznek ki a mai fiatalok) Ez számomra már beteges egy érett, felnőtt férfitól. 18 legalább legyen már a csaj, de inkább huszonéves..
9/24 Deák Dominik 2020 válasza:
Szexre mindegy, de értelemszerűen maradok a törvényes keretek között, hiába izgatnak fel 18 alattiak is.
Kapcsolatban azért kell a hasonló élethelyzet, élettapasztalat. Szerettem bele már 10-15 évvel fiatalabb kollégába, de vele nem kezdenék. 40 vagyok, szerintem nem mennék komoly kapcsolatban 30 alá, de persze nem ez az egyetlen tényező.
10/24 anonim válasza:
Szexre a törvényi kereteken belül vagyis 14 (testileg és fejben is koránál érettebb, találkoztam már ilyennel), kapcsolatra 18. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!