Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag 40 év feletti férfiak szavazatát várom: minimum hány évesnek kell lennie egy lánynak ahhoz, hogy hajlandóak legyetek szexelni vele?
Figyelt kérdés
Aki fiatalabb, de mindenképpen szeretne adni választ, az legyen szíves kommentben leírni.2020. jún. 17. 05:12
A kérdező szavazást indított:
13 vagy fiatalabb, ha fejlettek az idomai
14-15
16-17
18-20
21-25
26-30
31 vagy idősebb
56 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, a beleegyezési korhatárt tegyük félre, tételezzük fel, hogy nem jár büntetés semmiért.
2020. jún. 17. 05:15
2/12 anonim válasza:
50 éves férfiként , nagyon szeretnék egy húszon éves lányt kényeztetni
3/12 anonim válasza:
Sok múlik a testi - lelki érettségen
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem csak az érettségtől függ, hanem a rokoni kapcsolatokról is.
Ha van egy lányom aki 18 éves, nem kezdek 18 éves lánnyal, mert a "lányom lehetne" Számomra szexuálisan nem vonzó, így inkább 21-től jelöltem, de 24 évestől felfelé már biztosan nem utasítanám vissza.
5/12 anonim válasza:
17 a minimum, most azt gondolom, bár próbálkozott be fiatalabb is, de eddig kibírtam és azokat elhajtottam.
Amúgy 20-25 közötti volt jópár az elmúlt években, de azért ha jót akarok szexelni, akkor korombelivel kezdek...
45/F
6/12 anonim válasza:
16 évesnél fiatalabbat azért nem, mert a törvény is bünteti :)
7/12 anonim válasza:
#6: 14 év alatt bünteti a törvény, de akkor sem minden esetben.
8/12 anonim válasza:
Azt gondolom aki 13 évet jelölt azt most kellene IP cím alapján megkeresni és kasztrálni ... aztán benga cigányok közé berakni a sitten !!!!!!!
9/12 anonim válasza:
Ugy gondolom, 16 évesen már felfogja a csaj a dolgok fontossagat, és nem csak heccbol megy bele a dologba, s az az a kor, ahol szinte minden csaj testi érettsége végén jár.
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy túl classic vagyok, de nekem valamiért a 18 az alsó határ.
40F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!