Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le kellene feküdnöm vele? Volt egy srác, aki egy évig korepetált ingyen hogy sikerüljön az érettségim. Tipikus okoska. Tudtommal szűz. Meg háláljam neki? 18/l
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 18:40
11/23 anonim válasza:
Kelleni nem kell, de szerintem jó ötlet, én biztosan meghálálnám az ilyesmit.
12/23 anonim válasza:
Hát sztem, ha szűz, akkor hagyjad nyugodni
13/23 anonim válasza:
Nem vagy köteles ezért lefeküdni vele. Már maga a kérdés felvetése is abszurd. Ennél azért többre értékelhetnéd magad....
14/23 anonim válasza:
Ha te is szeretnéd akkor igen. :)
15/23 anonim válasza:
Ha szerencsed van, kolcsonosen nem jottok be egymasnak. Amugy el nem hiszem, hogy egy lany hogy vezeti ezt fel. Annyira nem hiheto.
17/23 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy így szeretnéd viszonozni akkor igen , de nem kell mert nem kozelezo
18/23 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle :P
A kérdésed alapján te benne lennél :)
19/23 anonim válasza:
Uhh, na ilyenek miatt irtózom attól, hogy elmenjek korrepetítornak. Pedig megvan a tudásom, és van pénz a dologban, ráadásul több huszonéves ismerősöm űzi a dolgot.
20F, egyetemista, "Okoska", szűz, "incelpaláta", ahogy a gyakorin szeretik az ilyet hívni.
20/23 anonim válasza:
#19: Engem az ilyenek éppen, hogy motiválnának, de nem gondolkozhatunk egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!