Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vezessem rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá a barátomat, hogy szeretném, ha bevennénk egy másik pasit is duplázáshoz?

Figyelt kérdés
Tegnap sütöttem sütit, elmosogattam mindent, majd felhozta, hogy milyen izgi lenne látnia bennem a nyújtófát. Belémrakta, majd miután elélveztem, jött a farka. Annyira fel voltan izgulva, hogy mondtam, hogy megpróbalom visszarakni magamba úgy, hogy ő is bennem van. Felejthetetlen élményt és orgazmushegyeket okozott, azóta azon kattogok, hogy ki kellene próbálni egy másik pasival a duplázást. Nem itt keresek hozzá pasit!

2020. jún. 22. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Én személy szerint azonnal ki ba.sználak a pi.csába.

De ez én vagyok, lehet ő szívesen nézne végig, hogy 1 másik f.asz van a szádban.

Ezt te érzed.

F

2020. jún. 22. 17:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Nemcsak a számban lenne egy másik farok, hanem a puncimban is. Nyilván, ha nagyon nem szeretné, akkor nem fog rá sor kerülni, de nem értem mitől vagy ilyen indulatos.
2020. jún. 22. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Bocsi nem akartam bántó lenni, de ez a véleményem.

Nekem egy párkapcsolatban nem fér bele, hogy más is qurja a nőmet.

Volt már részem olyanban, hogy 3.nak be szálltam, de az nem az én nőm volt.

2020. jún. 22. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem kérdezed meg?
2020. jún. 22. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyújtófát? Na azért az nem egyszerű, remélem azért egy óvszert legalább húztatok rá (a fa egy pillanat alatt kiszívja a nedvességet és a nyújtófa önmagában nem is túl higiénikus).

Egyébként ha nyújtófával játszadoztok akkor gondolom van benne ahhoz is elég kurázsi hogy ahogy ide leírtad úgy szimplán egyszerűen felvesd neki és megkérdezd. Nem "rávenni" kell valakit valamire (mindegy mi az), meg manipulálni, hanem nyíltan megkérdezni tetszene-e neki az ötlet és kész.

2020. jún. 22. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Őrület. Ki hiszi ezt el?
2020. jún. 22. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, Én bírnám ha a csajom megkérdezné, engem izgat az ilyesmi. Ja, nincs is csajom. :D
2020. jún. 22. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
#17Gondolkodj el rajta, miért nincs.
2020. jún. 22. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kicsit túllőtted nem? Talán ha szerényebb vagy még el is hittem volna.
2020. jún. 22. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem miért nincs ilyen csajom 😀
2020. jún. 22. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!