Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha orálnál elmegy a fiú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orálnál elmegy a fiú, utána is folytassam egy kicsit? Ti hogyan szeretitek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amíg teljesen le nem nyugszik a farok, addig nyugodtan csinálhatod tovább
2020. jún. 22. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Én szoktam még utána egy picit, szívogatom gyengéden, körbenyalom, csókolgatom aztán abbahagyom. Elég érzékeny már utána a pasiknak.
2020. jún. 22. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 2# írja. :)
2020. jún. 22. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az élvezés után hamarosan nagyon érzékeny lesz... akkor inkább már ne, mert onnantól inkább kellemetlen...ez olyan mint a női csikló orgazmus után.
2020. jún. 22. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érzékennyé válik, de ettől még kisebb intenzitással, gyengédebben kényeztetheted levezetésképpen. Figyeld a reakcióit - ahogy orál közben amúgy is - ha összerándul, húzódik akkor már nem olyan jó neki.
2020. jún. 22. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
ez pasifüggő, van aki szereti utána..más meg nem. én szoktam olyat is ha kéri, hogy orgazmus után még nyalogatom finoman..van hogy újra kemény lesz pár perc alatt és utána még egyszer elviszem szájjal a csúcsra:)
2020. jún. 22. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
a 2 és a 6-os nagyon tudja, fogadni mernék hogy van pasijuk. :D
2020. jún. 22. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es megborultam tõlük teljesen 🙏🙇
2020. jún. 22. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha a férfi mondja, hogy hagyd abba és nem hagyod, ne csodálkozz, ha lerúg magáról :DDD
2020. jún. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!