Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene ha egy pasi megdugna előttetek valamit? Például egy müpuncit vagy egy szexbabát.
Figyelt kérdés
Mondjuk ha jó pasiról van szó. Adnátok ilyen feladatot például üvegezéskor? :D2020. jún. 22. 12:57
1/8 anonim válasza:
Akkor már inkább egy másik nőt, de csak ha rám is marad energiája.
2/8 anonim válasza:
Nemhiszem. Sőt, kifejezetten nem
3/8 anonim válasza:
Nem. Nagyon másképp működnek a nők fejben mint a férfiak. Ha a pasit vonzónak, szimpatikusnak találják akkor velük foglalkozzon. Ha meg nem vonzó, nem kívánják a pasit akkor meg nem kíváncsiak rá hogy mit csinál a cerkájával.
6/8 anonim válasza:
Ebben nekem mégis mi lenne a jó? Ha már ott vagyok és tetszik, akkor engem dugjon, ne valami műpuncit.
7/8 anonim válasza:
Attól hogy egy vonzó pasi,nem
De ha az én pasim akkor bevallom nekem tetszene ha előttem maszturbalna és hasznalhatna hozzá fleslightot is akár
(Privatokat olvasatlanul törlöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!