Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ne epilálok, nem lesz soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne epilálok, nem lesz soha rendes pasim?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem szedem le a szőrömet sehol. Sok oka van: unalmas, értelmetlen, sokba kerül és olyan mintha önmagam tagadása lenne. Eddig minden pasi kiakadt. Volt, hogy beadtam a derekam és egy ideig tartottam magam, de én tényleg nem akarom már ezt a szélmalom harcot. Soha nem lesz rendes párkapcsolatom? Miért undorodnak meg tőlem a férfiak?

2020. jún. 21. 20:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

A #20-as fején találta a szöget! Mi is számít neked rendes pasinak? A normális, figyelmes, kedves? Találsz ilyen pasit - valamelyik hippi kommunában, méteres rőt szakállal. Önmagára igényes, naponta borotválkozó férfiak között? Na köztük már nem valószínű...

Az hogy az intim rész természetes egy dolog, de a férfiak többsége nem igazán komálja a lábszőrt, hónaljmókust, vagy éppen bajuszt.

2020. jún. 21. 23:09
 22/24 anonim ***** válasza:

"Pedig ha tudnák, hogy az anyukájuk szőrös volt amikor őket csinálták! És akkor is volt orális szex! Csak meg kellene kérdezni az apukájukat!"

Sőt, Éva ősanyánk valószínűleg nem is fürdött és a haját se mosta!

2020. jún. 22. 08:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki! Kár hogy nem vagyok fiatalabb! Engem sosem zavarna a szőr, ha te így jól érzed magad, nekem ez számítana, akik meg beszólnak nekik csak savanyú a gyümölcs kis farok-verő-fitymahuszárok..
2020. jún. 22. 12:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem a puncin nem zavar a szőr, de még hónaljban is elviselem.

Többi részen akkor nem zavar, ha nem látszik annyira. Ha nagyon látszik, az már sok.

2020. jún. 23. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!