Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor éri meg olyan nővel szexelni, akit egyébként nem tartok vonzónak?
Figyelt kérdés
A legtöbb nőnek sajnos nem vagyok szimpatikus, akikkel pedig esetleg lenne esély, hogy összejöjjön valami, ők pedig nem vonzanak. Persze biztos túl tudom ezen tenni magam, csak így kevésbé vagyok motivált.2020. jún. 21. 18:17
1/9 anonim válasza:
A vonzalom lényege, ogy akarok tőle valamit.
Ebből eredően aki nem vonzó, attól nem akarok semmit.
Mikor éri meg akarni valakitől valamit, akitől alapvetően nem akarok semmit?
Egyszerű a válasz: sosem éri meg. Vagy max ha kínozni akarom magam.
2/9 anonim válasza:
Akkor, ha fizet érte. Ez esetben én bevállalnám, és úriember módjára teljesítenék.
3/9 anonim válasza:
Úriember módjára XD az úriember hímringyó XD különös elképzelések léteznek a gentleman-ségről:D
4/9 anonim válasza:
Olyannal nem éri meg. Nekem nem menne.
5/9 anonim válasza:
18:58-as, egy úriember állja a szavát.
6/9 anonim válasza:
19:19, az lehet, de egy úriembernek van tartása és nem árulja magát pénzért.
7/9 anonim válasza:
19:22 ez is csak üzlet, ne kapd fel a vizet. Tartsuk tiszteletben a másik véleményét
8/9 anonim válasza:
19.32, nem kaptam fel a vizet meg amúgy teljesen megértem azt is hogy pénzért lehet vonzó az is, aki nem az.. igazából ha nem kimondottan undorító a másik, még egyet is értek.
Csak az "úriember" kifejezést nem tartom ilyen szövegkörnyezetben helyénvalónak:D
9/9 anonim válasza:
Akkor kérlek olvasd el ismét az eredeti válaszom. "úriember Módjára"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!