Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell az első anális aktuson " túl lenni "? Bővebb sztori lent.
Figyelt kérdés
Barátnőmet ( 19 ) és engem ( 23 ) is nagyon izgat az anál és ki szeretnénk próbálni. Vettem nagyon jó kis síkosítót is. Először mindig megvan a kellő előjáték majd szexelünk " hagyományos " úton. Aztán amikor kutyapózban csináljuk próbálom betenni neki a másik lyukba de szerintem nagyon ráfeszülhet mert egyáltalán nem akar beengedni oda. Majd ha kezd is becsusszani ( jó sok síkosító van ott ) megijed és kiugrik belőle. Ilyenkor sosem veszekszem vele vagy bármi. Csak beteszem neki punciba és szexelünk úgy. Majd megint próbálkozom az anállal de mindig ugyan ez a körforgás.. :D Tudom hogy szeretné mert ő hozta még fel ezt a témát.. Tudnátok valami tanácsot adni hogy az első ilyen alkalmon hogy kell " túl esni "? Valami jó tanács hogy hogyan tudnám ellazítani?2020. jún. 21. 16:53
1/9 anonim válasza:
Nem szoktad megpróbálni előtte ujjal tágítani? Mert, ha nem akkor úgy nehézkes lesz elsőre
2/9 anonim válasza:
Én is nemrég próbáltam ki a barátommal (ő 25 én 21), vagy fél évig próbálkoztunk előtteD
Mindig ráfeszültem,ő is kutyában próbálta átraknj oda. Tapasztalatból,ez a legrosszabb szerintem,nekem így nagyon feszült.
Szerintem így oldalsó pózban a legkönnyebb,hogy közben átöleled,biztonságban érzi magát és nagyon fel van izgulva stb. Legalábbis nekem így bevált. És tényleg használd az ujjad előbb:D
3/9 anonim válasza:
Ha csak simán elkezdené nekem valaki berakni én is elugrálnék, nagyon sok tágítád kell oda
4/9 anonim válasza:
Eleinte csak ujjazd a popsijat szokja az erzest. Utana eggyel, majd 2 ujjat is szurj be. Sot, 2nel meg probald veluk kicsit szet is tagitani a popsijat. Csak ilyen tagitas utan fog nemi eleinte bemenni.
Ja meg lersze, nem szabad hogy feszult legyen, neki is el kell lazulni kozben. Anelkul nem megy.
5/9 anonim válasza:
Kutyaban nagyon feszul, probaljatok meg ugy hogy a csaj hason van. Amig bemegy a makk, az faj egy picit, utana jo lesz.N
6/9 anonim válasza:
Én így szoktam férfiként a nővel: lehetőleg beöntéssel kezdi. Addig, amíg tiszta víz nem jön kifele. Vagy, ha már kakilt aznap, legalább mossa meg a segge lyukat. Először csak simogatom, puszilgazom a nyílást, körülötte. Alaposan besíkosítózom egyetlen ujjamat. Masszírozom vele gyengéden a nyílást, közben oda is nyalok. Szépen lassan csúsztatom be a síkosítós ujjamat és nem csinálok vele semmit, csak tartom bent. Figyelem a nő reakcióját. Ha tetszik neki, megszokta, hogy van bent valami, elezdem ki-be húzogatni lassan. Utána mehet finoman a másik ujjam is mellé, de azt is besíkosítózom. Figyelem, hogy reagál 2 ujjra, ha ujjazom, de előtte itt is mozdulatlan vagyok. Ha tetszik neki 2 ujjal, akkor mehet a péniszem. Először csak a makkommal simogatom a nyílást, bekenem síkosítóval a farkamat. Szépen lassan csúsztatom be a makkot, de tovább nem megyek. Mozgok kicsit, finomakat, hogy csak a makk menjen ki-be. Ha tetszik neki, lassan kicsit mindig tolom beljebb. Közben simogatom a popsit, derekát, hátát érzékien. A belső záróizmot kell túlhaladni, ez lehet kicsit kellemetlen neki, ha igen, kihúzom teljesen és újra próbálok behatolni, lassan. Ha elsőre nem sikerül, pár ilyen próba után becsúszik. Végül eljutok egészen, tövig. Lassan, finoman mozgok, dugom. Figyelem a reakcióját. Ha tetszik neki, mehet egyre gyorsabban, de fokozatosan, és tekergetem a csípőmet is...közben ingerlem a csiklójat, masszírozom a puncit, lehajolok tarkó, lapocka, hát csókra. Szeretem a nőt közben, hogy érezze a törődést, ne csak a farkam által. 32F
7/9 anonim válasza:
Én ugy tudom legkönnyebben befogadni ha hason fekszek, de előtte hogy ellazuljak illetve ráizguljak a dologra szeretem ha a nyelvével kényeztet, azzal valahogy piszokul fel tud izgatni. A síkositó és a nagyon finom ujjazás is mindenképp kell, ha már két ujjat jól birok akkor végre jöhet a farka. :)
8/9 anonim válasza:
Mikor kúrod, egy lyukkal arrébb rakod, oszt gól
9/9 anonim válasza:
A segge után tedd a szájába is ne csak a punciba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!