Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bdsm-ben a szubmisszív fél büntetése olyan legyen amit kicsit azért élvez vagy amit nagyon utál?
Még egy kicsit új nekem ez a téma, próbáljuk kitapasztalni :)
Légyszíves írjátok le azt is miért gondoljátok így.
a büntetés lényege az, hogy tanuljon belőle és ne élvezze, mert ha élvezi, akkor direkt azért szeg szabályokat, hogy megkapja a "büntetést"
tehát, ha valaki élvezi a fenekelést, akkor az nem büntetés még ha így is szeretné megkapni
én inkább úgy állok ezekhez hozzá, ha el akarom fenekelni a subot, akkor nem keresek erre okot, hogy ezért azért büntetés, megmondom, hogy erre vágyom, vagy csak megteszem (persze fontosak a partner vágyai, határai is!)
ez fordítva is igaz, ő is kérhet ilyen dolgokat, nem kell ezért szabályt szegnie
1-es köszi a választ. Pont ez volt a nagy kérdés nekem is, hiszen a párom élvezi a fenekelést, akkor minek fenekeljem el, büntetésből, inkább jutalomból kapja majd.
Közösen írtunk egy listát, azokról a dolgokról amiket a legjobban utál, de ha ezekből választok, akkor hirtelen már nincs kedve az egészhez (érthető módon persze). Csak így meg akkor az egész játéknak nincs sok értelme
1/7 válaszára válaszul.
"a büntetés lényege az, hogy tanuljon belőle és ne élvezze, mert ha élvezi, akkor direkt azért szeg szabályokat, hogy megkapja a "büntetést""
A kérdés szubról szólt. A válasz inkább a BRAT-ra érvényes. Persze ezen lehet vitatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!