Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja hogy ezzel alázzam?
Figyelt kérdés
A pàromnak nagy mérete van, de tényleg nagy. És arra gerjed ha azt mondom hogy kicsi, meg kevés nekem. Mi lehet ennek az oka?
N
2020. jún. 20. 12:58
1/7 anonim válasza:
Létező dolog, hogy a férfi élvezi, hogy a nő megalázza és úgymond bármit megtehet vele. 23F
3/7 anonim válasza:
Ezt már egy pasi is megkérdezte, hogy neki nagy a farka de arra izgul ha a nőke kicsinek nevezi. Baszki beszéleljétek már meg együtt a dolgor ahelyett hogy itt írogattok külön külön.
4/7 anonim válasza:
Erre izgul vagy pont az ellenkezőjét akarja bebizonyítani neked. :)
5/7 anonymousreview60 válasza:
Van ilyen fétis. Gyakori. Kizárt, hogy ne lenne valami anya-fia viszonyra visszavezethető, de ha téged nem taszít a dolog, akkor miért ne mennél bele?
6/7 anonim válasza:
Gyakori az ilyen férfiaknál, picit még bennem is megvan.. F
7/7 anonim válasza:
Elég fura.
Életemben nem hallottam még ilyenről:D
Azt el tudom képzelni, hogy ilyen "pici, he? Akkor gyerünk, vedd szépen be az egészet!" dologba hergeli magát ezzel.. de elég ostobán hangzik az egész:D
F26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!