Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha helyes vagyok akkor tinderen miert nem huztak jobbra?
Jó kérdés, hogy mi az oka.
Nekem még Sopronban is hamar felcsúszott a 99+ kapott jobbrahúzásig (igaz, a bécsi lányok megdobták), Pesten pedig konkrétan nem tudsz úgy Tinderezni, hogy ne jöjjön percenként a match.
Ráírásból randi olyan 10/3 esetben valósult meg.
Szerintem remek alkalmazás!
A prémium funkció egy hónapra egy éttermi steak ára, cserébe konkrétan szenezgethetsz a téged jobbra húzókból, mintha egy katalógus lenne.
Valamelyik megtetszik, írsz neki, figyelsz a szövegre és stílusra, másnap pedig már veheted is fel és mehettek randizni.
Mondok pár okot hogy miért nem (nem mind fog tetszeni):
- nem előnyös a kép, nem látszik az arc, szemek (de photshopolt se tegyél fel, mert az azonnal csalódás lesz a személyes talin);
- a képek teljesen mást sugallnak mint amit te gondolsz magadról;
- a profilodban van pár dolog ami unszimpi a nőknek (beképzeltség, vagy arra utaló hogy "csak meg akarlak b...ni mindegy ki vagy");
- mégsem vagy olyan helyeske mint amilyennek gondolod magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!