Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elveszítenétek a szüzességetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszítenétek a szüzességeteket csak azért mert már nagyon kivagytok? 25/N

Figyelt kérdés

Sosem voltam híve szexkapcsolatnak. Most van egy szimpi férfi akiben megbízom, vonzó és bombáz jelekkel. Csakhogy nem kéne párkopcsolatban.

Nagyon kívánom már a szexet, de mindig is olyannal akartam elveszíteni akivel el tudok képzelni kapcsolatot. Akik hasonló szituban voltak mit tanácsoltok?

Privikre nem reagálok!

2020. jún. 18. 12:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Volt ilyen "kapcsolatom", bár 22 éves volt, de már nagyon vágyott rá. Nem bánta meg, pár alkalommal összejártunk, aztán maradt a barátság.
2020. jún. 18. 12:30
 12/19 A kérdező kommentje:
#10 Nem mindenki éri be minden szarral.
2020. jún. 18. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Te már eldöntötted szíved szerint mit csinálnál és a vágy is meglenne. Akkor most mi a francra vársz? Erkölcsi "ítéletre", mások véleményére? Ez a TE életed nem másé! Ha TE szeretnéd és úgy érzed jó lenne ÉS meg tudsz bízni a pasiban annyira hogy jó legyen vele az ágyban, akkor nem várakoznék. Meddig akarsz még várni, újabb 25 évet? Oké, oké szerelem, meg rózsaszirmok és a többi, de amíg vársz addig az élet szépen elmegy melletted. A helyedben - ha megvan a vágy és a bizalom - akkor dugnék a pasival, legalább tapasztalatot szerzel (és rájössz a szex mennyire jó).

Ismered a mondást gondolom: amíg az Igazira várunk, addig az esélyesekkel is jól érezhetjük magunkat! Élvezd már az életet egy kicsit mindenféle erkölcsi aggályokon való lamentálás helyett!

2020. jún. 18. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

#12: Szóval nem érték be veled? Érthető.

Az a baj, hogy nem érted, hogy 25 évesen miért nem találtál még senkit és ha ezt valaki felhozza, akkor levágsz egy tini hisztit.

2020. jún. 18. 12:56
 15/19 anonim ***** válasza:
A szüzesség nem erény, csak egy állapot. Ha neked ez az állapot már nem "kényelmes", akkor szüntesd meg. Semmit nem veszítesz vele (jó esetben csak nyersz).
2020. jún. 18. 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó két válaszod alapján az jön le, hogy nem a külsőddel van a gond.

Iszonyú önbizalomhiànyod van, és nem szereted magad.

Ezen kéne dolgozz, hogy szeresd úgy magad, ahogy vagy.

Mindenkin van kevésbé impozáns rész. Rajtam is, amit évekig utàltam. Szerintem jobban mint te a tiédet.

2020. jún. 18. 12:58
 17/19 A kérdező kommentje:

Igazság szerint olyanok válaszát várom akik hasonló cipőben jártak nem másét.

#14 Fogd már fel félkegyelmű hogy senki sem kiváncsi a buta okoskodásodra.

2020. jún. 18. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

Óóó, ebből az utolsó mondatodból már lejött, hogy ki vagy! :D Volt már kérdésed, ott is egy kis fényezésre meg sajnálatra vágytál. Amint valaki mást mert mondani, szinte szó szerint ugyanezekkel a szavakkal reagáltál és inkább csak veszekedtél már a végén mindenkivel.

Teljesen érthető, hogy egy normális srácnak sem kellettél még.

2020. jún. 18. 13:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Téged fizetnek ezekért a hülye válaszaidért? :D Légyszives ne folytasd!
2020. jún. 18. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!