Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítenétek a szüzességeteket csak azért mert már nagyon kivagytok? 25/N
Sosem voltam híve szexkapcsolatnak. Most van egy szimpi férfi akiben megbízom, vonzó és bombáz jelekkel. Csakhogy nem kéne párkopcsolatban.
Nagyon kívánom már a szexet, de mindig is olyannal akartam elveszíteni akivel el tudok képzelni kapcsolatot. Akik hasonló szituban voltak mit tanácsoltok?
Privikre nem reagálok!
Te már eldöntötted szíved szerint mit csinálnál és a vágy is meglenne. Akkor most mi a francra vársz? Erkölcsi "ítéletre", mások véleményére? Ez a TE életed nem másé! Ha TE szeretnéd és úgy érzed jó lenne ÉS meg tudsz bízni a pasiban annyira hogy jó legyen vele az ágyban, akkor nem várakoznék. Meddig akarsz még várni, újabb 25 évet? Oké, oké szerelem, meg rózsaszirmok és a többi, de amíg vársz addig az élet szépen elmegy melletted. A helyedben - ha megvan a vágy és a bizalom - akkor dugnék a pasival, legalább tapasztalatot szerzel (és rájössz a szex mennyire jó).
Ismered a mondást gondolom: amíg az Igazira várunk, addig az esélyesekkel is jól érezhetjük magunkat! Élvezd már az életet egy kicsit mindenféle erkölcsi aggályokon való lamentálás helyett!
#12: Szóval nem érték be veled? Érthető.
Az a baj, hogy nem érted, hogy 25 évesen miért nem találtál még senkit és ha ezt valaki felhozza, akkor levágsz egy tini hisztit.
Az utolsó két válaszod alapján az jön le, hogy nem a külsőddel van a gond.
Iszonyú önbizalomhiànyod van, és nem szereted magad.
Ezen kéne dolgozz, hogy szeresd úgy magad, ahogy vagy.
Mindenkin van kevésbé impozáns rész. Rajtam is, amit évekig utàltam. Szerintem jobban mint te a tiédet.
Igazság szerint olyanok válaszát várom akik hasonló cipőben jártak nem másét.
#14 Fogd már fel félkegyelmű hogy senki sem kiváncsi a buta okoskodásodra.
Óóó, ebből az utolsó mondatodból már lejött, hogy ki vagy! :D Volt már kérdésed, ott is egy kis fényezésre meg sajnálatra vágytál. Amint valaki mást mert mondani, szinte szó szerint ugyanezekkel a szavakkal reagáltál és inkább csak veszekedtél már a végén mindenkivel.
Teljesen érthető, hogy egy normális srácnak sem kellettél még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!