Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asyoulikeit kérdése:
Srácok! Van itt olyan, akit már rég ápoltak le és nagyon szeretné?
Figyelt kérdés
Kort írjatok és azt is, hogy kb. mikor volt utoljára...2020. jún. 18. 02:21
41/70 Pretorius25 válasza:
40-es jelentkezik leápolásra, írjatok neki privátba :D
42/70 anonim válasza:
Hát nem igazán röpködtek a privik pedig felajánlottam! :D
43/70 A kérdező kommentje:
Még aktuális :)
2020. nov. 8. 21:39
44/70 Pretorius25 válasza:
Fura hogy senki sem jelentkezik.
45/70 anonim válasza:
Ha lányok vagytok én jelentkezek:D
46/70 anonim válasza:
Dehogynem, én jelentkezek, csak senki nem ír vissza :D
47/70 anonim válasza:
Igen. Decemberben ápolt le utoljára az exem, és nagyon kívánom már. 24f
48/70 anonim válasza:
Bocsi hogy nőként írok!!
39 vagyok ok husos vagyok na de szültem 3 gyereket !!
A férjeem szarik rám,leborotváltam magam csupaszra ,tiszta nedves vagyok folyton,3 napja mult el a mensim,majd meg vadulok a szexért!!
Ja kari elött volt 1x gyors menet elötte 5 hónapja!!
Hát ez van!🥺🥺
49/70 anonim válasza:
48
Hát ez hihetetlen. Eddig azt hittem mindig, hogy a nőkkel van a baj már, mikor gyerek van, stb. Nem tudom, az ilyen férfiak melegek, vagy mi?
50/70 Pretorius25 válasza:
48
Meg kell kérdezni a férjtől, hogy mi a baj. Ha meg tudjátok beszélni a problémát, akkor OK, ha nem, akkor fel kell szedni valami fa..a szeretőt. Vagy válás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!