Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket izgat ha egy csaj nagyon mocskosan beszél szex közben?
Figyelt kérdés
“B*szd szét a lucskos p*námat, g*cizz össze mindenhol” és hasonlók, tehát ez a stílus. Bejön vagy taszít?2020. jún. 17. 23:41
11/23 anonim válasza:
Nekem ez fiatal korom óta gyengém...
Ha őszintén az izgalom hatására így beszél, az engem nagyon filizgat.
Sajnos csak a sub lányok voltak ilyenek, meg még 1-2 szolidabb csaj, akiből kijött az állat, úgymond. ☺️
F
13/23 anonim válasza:
Szerintem ne rontsa el az együttlétet azzal hogy pofázik😅
14/23 anonim válasza:
Én szeretek egy-egy szót mondani,pirulva,de azért kimondom. Plusz izgalmat ad mindkettőnknek
N
15/23 anonim válasza:
Igen. Felizgat még jobban. Én is szoktam.
18/23 anonim válasza:
Egy-két spontán szó igen. Hosszabb szöveg mesterkélt lenne és zavarna.
20/23 anonim válasza:
Mi rendszeresen mocskosan beszélünk egymással szex közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!