Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sima nyalás, ezt a lányok miért nem igénylik?
Van ilyen. Nekem egy egész napos munka után nem mindig marad erőm még szexre, de nyalás jól esne.
N
Sztem meg van ilyen. Találkoztam már ilyen lánnyal buliba meg fesztiválon is. Szoknya van rajta, csak félrehúzom a bugyiját, kinyalom. Itt jönne h ő meg lesz . p, na de van aki fogja magát ilyenkor és lelép :D Egy kicsit frusztráló kielégítetlenül ott maradni, de nemtom, attól még jó élmény volt.
A barátnőmmel meg aztán tök gyakran előfordul, h kinyalom, és nem viszonozza, mert épp fáradt, vagy nincs kedve, de sztem ez tök normális, az önzetlenség a lényeg.
Szerintem azért lehet ez, mert sok nőnek nem volt része JÓ nyalásban. Most magamból indulok ki elsősorban. Soha nem tapasztaltam még számomra jót, ami miatt akarnám. Inkabb azt mondom hogy nem igénylem.
Nem kérek privátot! :)
En igenyelnem de a pasik nem igazan szoktak, magamtol meg nyilvan nem tolom le a fejet hogy akkor most nyaljon ki.
19l
Szeretem, el is várom. Ha nem csinàlja, szólok. Persze a kölcsönösség jegyében.
Ha annak ellenére sem teszi, hogy megkérem, akkor elküldöm. Volt már ilyen az éjszaka közepén. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!