Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs sima nyalás, ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sima nyalás, ezt a lányok miért nem igénylik?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint a soma gyors szopás, hogy a lány egy gyors ujjazás, nyalást igényel csak. Vagy vannak lányok akiket vonz a gondolat és olyannal is belemennének akivel nincsenek együtt, de persze megvan a kölcsönös vonzalom?

2020. jún. 17. 23:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahhoz hogy a nyalás jó legyen el kell lazulni, sokkal intimebb mint szopás
2020. jún. 17. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Nekem egy egész napos munka után nem mindig marad erőm még szexre, de nyalás jól esne.

N

2020. jún. 17. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igény lenne. Saját tapasztalataimból kiindulva az is már értékelni való ha valakivel előjátékként van nyalás nemhogy külön. Szóval szerintem csak nem is merünk belegondolni hogy valaki önzetlenül ezt csinálja. :s
2020. jún. 17. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Sztem meg van ilyen. Találkoztam már ilyen lánnyal buliba meg fesztiválon is. Szoknya van rajta, csak félrehúzom a bugyiját, kinyalom. Itt jönne h ő meg lesz . p, na de van aki fogja magát ilyenkor és lelép :D Egy kicsit frusztráló kielégítetlenül ott maradni, de nemtom, attól még jó élmény volt.

A barátnőmmel meg aztán tök gyakran előfordul, h kinyalom, és nem viszonozza, mert épp fáradt, vagy nincs kedve, de sztem ez tök normális, az önzetlenség a lényeg.

2020. jún. 17. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem akarom elhinni, hogy ennyi nő nincs rendesen kinyalva. Mi van a férfiakkal? Én imádok nyalni, az egyik első gondolatom, amikor meglátok egy jó nőt, hogy mennyire a számra venném. Aztán jöhet a többi.
2020. jún. 17. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem azért lehet ez, mert sok nőnek nem volt része JÓ nyalásban. Most magamból indulok ki elsősorban. Soha nem tapasztaltam még számomra jót, ami miatt akarnám. Inkabb azt mondom hogy nem igénylem.

Nem kérek privátot! :)

2020. jún. 18. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

En igenyelnem de a pasik nem igazan szoktak, magamtol meg nyilvan nem tolom le a fejet hogy akkor most nyaljon ki.

19l

2020. jún. 18. 01:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos azt is kérni kell a legtöbb pasinál, hogy legyen, nemhogy külön csak az.
2020. jún. 18. 11:29
 9/11 cb6000s válasza:
100%
Mondjuk nekem volt több ilyen alkalmim is ahol a lánnyal megegyeztünk, hogy csak nyali lesz. Többen vissza is jártak :) Az viszont tény és való hogy nagyon nehéz olyan lányt találni akinek ez bejön. Pedig szerintem ha egy gyors szopásnak van létjogosultsága akkor egy sima nyalásnak is kellene hogy legyen :)
2020. aug. 29. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Szeretem, el is várom. Ha nem csinàlja, szólok. Persze a kölcsönösség jegyében.

Ha annak ellenére sem teszi, hogy megkérem, akkor elküldöm. Volt már ilyen az éjszaka közepén. :)

2020. szept. 6. 08:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!