Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről, nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, nagyon elítélendő a hozzáállásom?

Figyelt kérdés
Volt egy 3,5 éves kapcsolatom, aminek tavaly augusztusban lett vége. Utána felregisztráltam Tinderre, gondoltam hátha találok egy helyes pasit, de semmikèpp nem párkapcsolatot kerestem. Azóta is használom az appot, hetente 1-2 fiúval szoktam találkozni általában szex miatt, vannak páran, akivel ismételrtünk utána párszor. Tartós kapcsolatra nem vágyom, most ez így tökéletesen megfelel nekem. Baratnőim, ismerőseim közül viszont sokan most szülnek vagy házasodnak, nem értik meg, hogy én most nem akarok tartós kapcsolatot és rosszallóan néznek rám, mikor elmondom, hogy csak Tinderes randipartnereim vannak. 20-as éveim végén járok.

2020. jún. 17. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi köze a magánéletedhez, azt úgy csinálod, ahogy neked jó. Én az enyémmel kapcsolatban sem kérek senkitől véleményt és nem is kötöm senki orrára.
2020. jún. 17. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem. Én is ugyan ezt csinálom, csak férfiként. Kicsit belefáradtam a komolykodásba, kell egy kis szórakozás is.
2020. jún. 17. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Alaposan kiéled magad az biztos. A végén már meg sem tudod számolni, hány különböző férfival feküdtél le. Szerintem ez elég veszélyes is a fertőzések szempontjából.
2020. jún. 17. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem csak az életkor számít. Most egy ilyen szakaszban vagy, és kész. Ha pasi csinálja ezt, senki nem ítéli el, ha nő, akkor hajlamosabbak megszólni az emberek. Ne foglalkozz vele, egyébként pedig senkinek semmi köze hozzá.

Én pasiként most ugyanígy vagyok, bár komoly kapcsolatot kerestem, de most mégis csak könnyedebb kapcsolatokra vágyom. Csak én a harmincas éveim vége felé.

2020. jún. 17. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem jol csinalod, ameddig ezt biztosagosan teszed es jol erzed magad, nem kell rosszul erezned magad. 30 evesen is lehet szulni, es inkabb most probalgasd a szarnyaid, mint egy kevesbe jo kapcsolatban ahol gyerek is van, aki serulhet egy esetleges valasban.

28F

2020. jún. 17. 14:49
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Visszataszító. Egyrészt számomra önmagában az egy ilyen laza erkölcsű nő, másrészt maga a gondolkodásmód, hogy eddig le voltál kötve, most meg éled világodat. Akkor ezek szerint te mindig is ilyen voltál, csak megalkudtál 3,5 évig a partnereddel. Harmadrészt egy 30 körüli nő ne ilyen agyi, érzelmi szinten legyen. De egyáltalán ne ilyen hozzáállást tanúsítson. Bmeg, 28-29 évesen anyámnak már 3 gyereke volt, te meg ripanckodsz. 20-22 éves korodig még valamelyest érthető lenne, de felnőtt, 30 körüli nőként szégyen. 32F
2020. jún. 17. 18:29
 17/22 anonim ***** válasza:
17%
Anyámnak 24 évesen volt 2 gyereke, de annyira imádom az ilyeneket. Gondold már végig, hogy amúgy lehetnek olyanok is akik egyáltalán nem akarnak gyereket (talán a posztoló szeretne, de akkor is). Ez az ő szuverén döntése. Aki most 30 fele közelít, és a szülei nem raktak egy lakást a seggük alá, örülnek, hogy megélnek a fizetésükből. Nézz körbe az albérletpiacon, meg hogy amúgy mennyibe kerül az élet. Én felelősen gondolkozva addig ameddig nincs meg az anyagi háttere egy gyereknek, nem is akarnék, mert nem akarom hogy nélkülöznie kelljen bármit. Hatalmas bizonytalanság van a világban, de tényleg minden szinten.
2020. jún. 17. 18:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem a gyerekvállalásról szól a kérdés. A kérdésre válszolva:én nem ítélkezem, de szerintem az ilyen életmódtól lelkileg kiég az ember. Magaddal tennél jót, ha abbahagynád.
2020. jún. 17. 19:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy ba55za el az életét, ahogy neki tetszik. Lennének érveim, de 20 éves lánnyal vitatkozni olyan mint szobabiciklizni. Csak belefáradnék, de nem jutnék sehová. Amit vártál (a megerősítést), azt megkaptad.
2020. jún. 18. 17:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Van 2 mondás a te helyzetedre aki megszól annak csak annyit, hogy ne ítélkezz hogy ne ítéltess! A másik Akinek meg égette a tűz a száját az fújja még az aludt tejet is.
2020. jún. 20. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!