Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltél/élsz/élnél cuckold jellegű kapcsolatban?
A kérdésem azokhoz a nőkhöz és férfiakhoz szól, akik már próbálták, vagy jelenleg is abban élnek. Meg persze azon személyek véleménye is érdekel, akik kipróbálnák (ha ilyen vagy, kérlek írd meg az okát, hogy miért vonz).
Akik éltek, vagy most is ilyenben élnek, ők pedig leírhatnák azt, hogy hogyan működik köztük ez az dolog, és mi vitte rá a feleket arra, hogy ezt válasszák!
Amikor a feleségem rákattant egy srácra - vagy csak féltékennyé akart tenni -, akkor én mondtam neki, hogy nyugodtan feküdjön le vele, engem nem zavar. (Már nem szerettem.) De amikor sokáig nem jött haza és tudtam, hogy hol van, akkor az nem volt kellemes.
Viszont amikor megérkezett, akkor nem tudtam haragudni rá. Elmesélte, hogy mi volt és utána óriásit dugtunk. Vagyis már szex közben fejezte be a történetet.
Azt is elmondta, hogy jó volt a szeretőjével, de az se a nyelvével, se a farkával nem tudta kielégíteni.
Egy idő után közölte, hogy végre ki tudta elégíteni a szeretője a farkával, tehát innentől már csak a nyelvemre tart igényt.
Ezt a felállást már nem sokáig bírtam.
A barátnőm elmondása szerint még csak egy pasival volt előttem akinél jobb vagyok az ágyban.
Szeretném, ha valaki megdugná a közeljövőben mert nem akarom, hogy később kezdjen el kalandozni a hátam mögött amikor már házasság gyerek stb. Jó lenne ha kiélné magát ő is míg fiatal.
Viszont attól félek, hogy így rájön, hogy velem mégsem olyan jó a szex, össze szed valamit, vagy bele szeret másba. Szóval nem egyszerű kérdés.
#7!
A párod szeretője tudta, hogy te erényövben vagy és esélyes sincs beszállni?
Végig kellett nézned, végignéhetted vagy ki voltál tiltva a szobából, amikor a feleségedet dugta a szeretője?
#14: nem nézhettem. Azért hallottam mindent.. A feleségem szeretője, nem akarta hogy részt vegyek a szexben. Viszont cserébe kaptam néha képeket, ahogy d . ugja.
Tudott amúgy az erényövről is. Ez is egyfajta megalázás része volt, hogy a feleségem elárulta neki. Néha ő adott ötleteket a feleségemnek, hogy ne vegye le rólam, ami azért igencsak "gonosz" dolog volt a részéről, de egyébként, nem különösebben érdekelte a dolog. Mikor hármasban beszélgettünk, kérdezgetett róla, én javasoltam neki, hogy próbálja ki, de csak kiröhögött, nyilván nem az a típus volt, aki belemegy ilyenbe...
#16:
Hát, szeretkezhettem, de csak ritkán.
Megvolt az az "előnye" a cuckoldnak, hogy az erényöv az addigi alkalmi dologból állandóvá vált, illetve igen komolyan vettük.
A heti 1-ből (ami amúgy se mindig volt szex) hamar lett 2-hetente egy, aztán volt néha hogy egy hónapig nem élvezhettem el. Minél gyakrabban találkozott a szeretőjével, elméletben nekem annyival kevesebb jutott... de ez nem végig volt így. Sokszor olyan izgatottan tért haza, hogy hatalmas szex lett a vége.
#17!
Sokáig nálunk is úgy volt, hogy a feleségem a randijairól annyira "kanosan" érkezett haza, hogy utána eszméletlen nagyokat szeretkeztünk. Mindkettőnknek nagyon jó volt így. Előtte sosem dícsért annyit szex közben és utána, ami nem csoda, mert végre ő is igazán kívánta a szexet. Gátlástalanul dugtunk és beszéltünk közben. Mondtam is egyszer, hogy ez nekem így jobb, mint amikor még "hűséges" volt. De mi lesz akkor, ha végre igazán meg fogja dugni a szeretője? Onnantól már csak ő kefélheti majd? Azt válaszolta, hogy: Persze!
És velem mi lesz, megtartasz punci nyalónak?
Ez jó ötlet, megtartalak punci nyalónak!
Néha játszottunk úgy (kártya, sakk, stb.), hogy a vesztest kikötözi a győztes az ágyhoz. De mindig az volt ezeknek a vége, hogy mindekettőnknek jó volt. Hetekkel a fenti beszélgetés után játszottunk és vesztettem. Ki voltam kötve, a feleségem pedig kielégített a masszázs-olajos kezével. 15-20 perccel később ismét felizgatott és amikor a csúcs közelében jártam, akkor nekem háttal az arcomra ereszkedett. Hamar végem lett, de ilyenkor már nem szoktam leállni. A feleségem pedig simogatta az összement, olajos farkamat, miközben én őt elégítettem ki. Azt hittem, hogy újra életet akar belé simogatni. Valójában pedig az összement, érzéketlen és olajtól csúszós farkamat bezárta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!