Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éltél már cuckold kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltél már cuckold kapcsolatban? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Soha nem élnék ilyen kapcsolatban, viszont a 3. fél bármikor lennék. 🙋‍♂️🤭

33/F

2020. márc. 15. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
5 évig éltem ilyen kapcsolatban életem legjobb élményeit éltem át
2020. márc. 15. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a férfiváltozata annak, mint ami női verzióban az, hogy rendszeresen veri és kihasználja minden lehetséges módon a csajt a csávó, a csaj pedig mégis vele marad (még ha semmi sem köti őket össze, a csaj kötődik hozzá annyira, hogy inkább megkéseltet egy szociális munkást meg egy pszichológust, mire a faszit bevarrják, de még utána is jár hozzá beszélőre és várja, hogy szabaduljon).

Valakinél valami elpattant és ilyen nagyon durván beteg dolgot érzékel úgy, hogy az neki jó. És a saját szubjektív érzékelése alapján még akár jó is lelkileg, éppen azért, mert valami belül elpattant.

2020. márc. 15. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen.Izgató volt.29f
2020. márc. 23. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszeri alkalom volt.Viszont nem a sablonos fel állásban.Ès nagyon izgató volt.
2020. ápr. 2. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Éltem. 10 éven át tartott.

Felejthetetlen volt.

Voltak egymás előtti párcserék, de akkor sem a csere partnertől, hanem a másik ágyon történtek látványától élveztem a dolgot.

Utána hosszú évekig jártam össze egy párral (hetero alapon), harmadikként. A férj imádta a cuckoldot, ő várta a legjobban mindig a találkozásokat. Pláne, mikor egy barátomat is "beszerveztem".

2020. ápr. 4. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!