Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan is amikor egy nőt egy kisebb szerszámú férfi hódít el egy nagyobb farkú férfitől?
Nekem első páromnak nagy volt, olyan 19-20, de sokszor előfordult sajnos, hogy fájt és elég rossz érzés mikor úgy érzed mintha felnyársal közben belül, vagy kellemetlenül böködi a méhszájadat, mert mondjuk kicsit beindul. :( Nem bántani akarom, de ilyen téren nem illettünk össze teljesen és hiába voltam felizgulva rendesen, akkor is előfordult ez sokszor.
Mostani páromnak kb. 13-14-15 centi körüli és teljesen elégedett vagyok vele, sokkal de sokkal jobban élvezem vele az egész együttlétet, nem okoz fájdalmat, ha nagyon bemegy és mégis akkor is csak kicsit és nem olyan durva, mint az előzővel, szóval bátrabban lehet vadulni is szerintem. Ráadásul az ő farkára rá tudok ülni tövig anélkül, hogy valami kellemetlen lenne vagy fájdalmasan feszítene, ami neki is nagyon jó és nekem is. :D Egyszóval nekem ez a verzió sokkal jobban bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!