Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok meztelen képeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok meztelen képeket küldeni magatokról ha kérnek?

Figyelt kérdés
Miért izgató az, ha küldesz magadról meztelen képet? Én arc nélkül is félnék, hogy valahogyan kiderül ki vagyok, vagy ismerősöm kezébe kerül. Ti nem féltek ilyenektől? Mindkét nem válaszát szívesen várom.

2020. jún. 17. 08:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha kérik, küldök, de csakis cserébe. F
2020. jún. 17. 10:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam. Annak küldök, akivel azért már előtte beszélgettem és valami alakul. Akár laza, akár komoly. Attól meg nem félek, hogy bárki beazonosít egy farokképről vagy erre szán időt... :D
2020. jún. 17. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem mertem még soha ilyet küldeni...félek a visszaéléssel esetleg.
2020. jún. 17. 11:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam és nem is kérek. Nem vagyok egy prűd típus (sőt), ha valaki élőben találkozni akar és nem csak beszélni róla, akkor az nem kunyerál meztelen képeket.
2020. jún. 17. 12:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem szoktam küldeni.
2020. jún. 17. 14:00
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

14

ezt miből gondolod?sokan meg pont azért akarnak találkozni, mert tetszett az illető ruha nélkül ... azért az se utolsó szempont, szal én mindig kérek, és lén is mindig adok h ne randikor legyen meglepetés vmelyik fél számára. így nylt kártyákkal játszom ...

2020. jún. 17. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#14: Szerintem meg tök vicces úgy randizni valakivel, hogy egymás arcát nem láttátok előtte, de egymás nemi szerveit meg igen :D Jókat lehet röhögni, jól oldja a feszültséget és ad témát bőven :D
2020. jún. 17. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha megbizonyosodnék róla hogy tuti csaj kéri, akkor küldök, de egyébként nem szoktam
2020. jún. 18. 20:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Szoktam, de csak, ha kéri az illető. Ilyenkor kapok is cserébe!
2020. jún. 29. 01:34
 20/20 manly ***** válasza:
Előfordult már, h küldtem kérésre egy alkalommal.
2020. okt. 2. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!