Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok meztelen képeket küldeni magatokról ha kérnek?
Figyelt kérdés
Miért izgató az, ha küldesz magadról meztelen képet? Én arc nélkül is félnék, hogy valahogyan kiderül ki vagyok, vagy ismerősöm kezébe kerül. Ti nem féltek ilyenektől? Mindkét nem válaszát szívesen várom.2020. jún. 17. 08:59
2/20 anonim válasza:
Mivel arc nélkülit küldök, ha kérnek, mi történhet vele? Egy lesz a százmillióból a neten, ha esetleg fel is töltené valaki. De nem csípőből, vadidegennek szoktam küldeni, hanem minimális ismeretség után. És valamit valamiért alapon. F
3/20 anonim válasza:
Nagyon ritkan, csak ha megvan a bizalom. Te fiú vagy lány vagy kérdező?
4/20 anonim válasza:
Nem küldök,ki tudja hova teszik.
5/20 anonim válasza:
Küldök, kapok is, persze nem akárkinek.
7/20 anonim válasza:
Ezt a sok majmot :( Odaírtam, hogy: "... nem akárkinek."! Felesleges priviket írni, ez nem így működik :P
8/20 anonim válasza:
Nem szoktak kérni,de meggondolnám,hogy küldjek (amúgy valószínű, igen).
Kapni sem igazán kaptam.
F
9/20 anonim válasza:
Régebben küldtem,de csak miután már jól ismertük egymást.
10/20 anonim válasza:
Itt még nem küldtem el senkinek, mert először szeretek megbizonyosodni róla, hogy tényleg lány az illető, de eddig szinte csak netes képeket kaptam (volt már kivétel azért).
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!