Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szexi a hangja?
Kedves válaszolok tényleg csak a hangját figyeljetek, nem kellenek a rasszista kommentek 😃
Itt a válaszolók nagy része kb semmit sem tud sem koreáról,sem a kpopról,sem a bts-ről,sem jiminről
Jimin valójában egy rohadtul aranyos fiú,aki közben iszonyat szexi is tud lenni
A hangja olykor mély,de tud aranyosan is beszélni és valami iszonyatosan szép angyali hangja van,a negatív megjegyzéseket meg ne vegyük figyelembe.
ma 12:37
És komolyan azért kellene most rosszul éreznünk magunkat (mármint akik nem figyelik ezt a "műfajt") mert nem tudjuk hogy mi az a Korea meg kpop?
Lemennél hídba ha tudnád hogy mennyi mindent nem tudsz te a világról ahogy én is, és attól is lehidalnál ha tudnád hogy mennyivel többet tudok én pl koreárol amit nem is gondolnál.
:D
Ez nem az a műfaj, amit érdemes követni, vagy megpróbálni utána csinálni.
Ezek megcsinált sztárok, megcsinált élettel. Tök jó lehet ha a nap minden percében megmondják hogy mit csinálj, mert ha nem akkor jön eg új "sztárjelőlt" :D volt mit tanulni nekik is a Bölcs Vezér tanaiból. Annyira nincsenek is távol ettől :D
12-es, nálad a pont 💜
13-as légyszi ha problémád van akkor privátban mert nem szeretnem ha tele lenne spammelve a kérdésem értelmetlen dolgokkal koszonom
Drága #13-as,csak egy kérdésem lenne
te honnan tudod olyan jól, hogy többet tudsz mint én? azért ne bizd el magad :D
MIÉRT VAN ENNYI NEGATÍV MEGJEGYZÉS JIMINRŐL LMAO
Az ilyen emberekről, mint pl az egyes csak azt tudom mondani hogy szánalom.
Ez a srác többet tett le az asztalra egy év alatt, mint te egész életedben fogsz jó ember,, azért akkor most már gondolkozzunk:‚D
És igen is jó hangja van, jól táncol és rengeteg olyan dolgon ment már keresztül amit jó nem is tudni, hogy oda kerüljön ahol most van(gondolok itt a rengeteg kimerülésre,gyakorlásra, nehéz időkre, depresszióra,önéheztetésre)
Szóval Jiminről egy rossz szót sem.
Egy év alatti? Simán egy hónap alatti is.
Utolsó voltam;)
18-as
KOSZONOM
Vegre valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!