Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felesegnek elmondjam hogy a ferjet rendszeresen felcsatolhatossal szoktam dugni?
Figyelt kérdés
Mi jobb? Ha tudja vagy ha nem?2020. jún. 15. 19:48
2/10 anonim válasza:
Őszintén szólva, feleségként én erről tudni szeretnék. De kérdés, az adott nőnek mi az elképzelése a dologról, lehet, tudja ő a szíve mélyén vagy a férje már elmondta neki, csak nem akarja nagydobra verni.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha felcstolhatossal csinalom akkor szerinted fiu vagyok?
2020. jún. 15. 20:01
4/10 fegya válasza:
Szerintem jobb ha nem tudja. Akárhogy nézzük ez valahol megcsalás.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen lehetseges. Meg a gyerekeinek is jobb ha errol sosem tudnak
2020. jún. 15. 20:18
6/10 fegya válasza:
Ennyi! Tartsátok titokban.élvezzétek egymást,és senkinek nem fog fájni!
7/10 anonim válasza:
Nem a Te dolgod elmondani,ne tedd! Ha akarja elmondja,ha nem,a Ti titkotok marad.
8/10 anonim válasza:
Ha a férj nem vallja be, akkor inkább ne. Ennyi leírásból úgy tűnik egyébként jól megvannak, a kisebbik rossz, ha valami szokatlan szexuális vágy megélése miatt félrejár, de egyébként normális apa és férj, mintha szétrobbantanád az egész kapcsolatot emiatt.
9/10 anonim válasza:
Mekkora beteg vagy már hogy nőként felcsatolhatóssal dugsz egy férfit? te komolyabb betegebb vagy mint ő.
10/10 anonim válasza:
#9 igazad van, nőként dughatná a saját péniszével is a férfit, mennyivel egészségesebb lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!