Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti dugnátok felcsatolhatossal lányt?
Figyelt kérdés
Úgy hogy nincs behatolás a lány különbözö nehézségei miatt de engedné hogy kinyaljátok és felcsatolhatossal megdugjátok vaginálisan és análisan egyaránt. Mi a véleményetek erről? Volt hasonlóban részetek?2020. ápr. 5. 21:51
1/23 anonim válasza:
Akkor már a lány engem. Nekem van mivel felcsatolható nélkül is 24f
2/23 anonim válasza:
Hmm... és közben a farkammal mi lenne? Illetve ha egy felcsatolhatós jó, akkor egy farok miért nem?
4/23 anonim válasza:
Na de milyen nehézségei vannak, ami miatt egy műfarokkal meg lehet dugni, igazival meg? Egyébként persze, bevállalnám, csak kíváncsi vagyok az okokra...
5/23 anonim válasza:
Nem tudom milyen nehézségei lehetnek a csajnak, max ha nagyon kicsi az élő kolbi.
Amúgy semmi értelme az egésznek.
F
6/23 anonim válasza:
Volt hasonló nem felcsatolható ugyan de vibrivel volt!
7/23 A kérdező kommentje:
Sok oka van
Beteges félelem a terhességtől
Hormonzavar tehát nem lehet gyógyszert szedni
Lelkiismeret furdalás mivel kapcsolaton kívül nem dugok stb
2020. ápr. 5. 22:09
8/23 anonim válasza:
Én is félek a terhességtől, a ciklusom eléggé változó, de ez miatt van az óvszer. És attól, hogy a pasi nem teszi be, még megcsalod a párod. Ezen már nem a fa**a fog dönteni.
9/23 anonim válasza:
Rengeteg védekezési mód létezik a tablettán kívül, sőt, a mellékhatások miatt talán a tabletta a legrosszabb megoldás, ne abból indulj ki.
Egyébként érdekelne, hogy melyik vallásban lehet házasság előtt felcsatolhatóssal dugni de igazival nem...
10/23 anonim válasza:
Ott a gumi... extrának jöhet a spermicides.
Ha már ilyen, akk max kettő behatoláshoz :P
De anál szexnél minek fél a terhességtől?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!