Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy zárkózott, magányos fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy zárkózott, magányos fiú sosem tudhatja meg milyen a rendszeres szex?

Figyelt kérdés
Hiába szeretnék magamon változtatni nem tudok, és ismerkedni is nehéz így , meg nem is vannak lányok a környezetemben. Az emberek többségének ez teljesen természetes dolog, ami nekem szinte elképzelhetetlen. Persze nem csak ezért szeretnék barátnőt, de nagyon meg szeretném tudni azt hogy milyen heti többször szexelni.
2020. jún. 15. 18:40
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
52%
Figyu, a maszturbàlàs is szex.
2020. jún. 15. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Ez csak rajtad múlik.
2020. jún. 15. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Apró lépésenként kezdd a változást, teszem azt az életmódoddal akár. Sport, vagy egyéb szabadidős tevékenység, olvasás, kiruccanás a haverokkal ilyenek. Majd 2-3 hónap múlva jöhetne a spanokkal valami szórakozóhely, mozi stb. Ha nem teszel a változásért akkor minden marad ugyanilyen.
2020. jún. 15. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
A zárkózott nem kizáró ok (én is az voltam), a magányos már inkább probléma, mivel kell hozzá egy partner ...
2020. jún. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!