Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok az egy éjszakás kalandokról? Szeretitek? Nektek volt már? Akár rendszeresen van? ;)
Egy volt, kapcsolat lett xd nem megy nekem az egyejszakas ezek szerint
20L
Szűz vagyok. Az a véleményem az éjszakás kalandokról, hogy csinálja aki szeretné, nem ítélem el, csak a saját életembe ez nem kell. Nem vagyok vallásos, hogy házasság után szex, csak majd szerelemben szeretném minél többször szétszedni az ágyat, kapcsolatban...
18/l
Nem volt nem lesz.
Nem vetem meg, van akinek ez működik
Nekem nem
Kétszer volt életemben, mind a kettő 25 éves korom után(előtte picit prűdebb voltam, és talán el is ítéltem). Nem mondom hogy megbántam, mert alapból nem volt rossz, és legalább ezt is megtapasztaltam, de nem is adott semmi különöset az életemhez, max a tanulságot, hogy ez tényleg nem nekem való. Nekem nagyon furcsa, kiüresedett érzést hagyott maga után másnap.
De ez személyiség függő is, van olyan barátnőm, akinek egy időszakban nem volt ez ritka dolog, és ő nagyon élte (egyetemi évek). Aztán már komolyabb kapcsolatra vágyott, és elmúlt az igénye erre a fajta dologra.
Én is rendszeresen kalandozom, szingli lány vagyok szeretem ezt az életformát. Nem tartozom senkinek magyarazkodással.
Vagy bulikon,vagy konferenciákon vagy szakmai összejöveteleken ismerem meg akikkel randizgatok.
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!