Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira visszatetsző sokak számára hogyha egy férfi nem akar nyalni mert szerinte undorító?
A legnagyobb baj az hogy miért szavaztatod meg hogy te mit szeretsz és mit nem.
EGyáltalán semmi szükség erre a gyökérségre, hogy más mit szól hozzá hogy te mit szeretsz.
HA a barátnőd szeret ezekkel együtt akkor te vagy a legboldogabb ember, ha nem tetszik neki akkor tegyen róla.
De persze a GY K tele van ilyen eldicsekvő gyerkekkel. Leírják megkérdezik és megszavaztatják azt amihez senkinek semmi köze sincs.
CSak is 2 emberre tartozik.
Én elfogadom, ha akkor pótolja a kezével. Nekem kell az előjátéknál, hogy felizguljak, és a végén, hogy valamitől elmenjek. Meg amúgy se csak abból álljon a szex, hogy berakja és kész.
Egyébként voltam olyannal, aki nem nyalt, de kompenzálta a kezével. Én oráloztam neki, de azt sem erőltette.
Ha a lány se szereti az orált (adni), akkor úgy korrekt, ha tőle sem várja el. Ha pedig valakinél nélkülözhetetlen a nyalás, akkor el kell fogadni, hogy nem illetek össze szexuálisan. Ez mindenkinél változó, mit mennyire tud elfogadni.
A nyalás isteni. Imádok puncit nyalni.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!