Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira visszatetsző sokak számára hogyha egy férfi nem akar nyalni mert szerinte undorító?
Szerintem ezt is el kell (ene) fogadni.
Azért legyünk igazságosak, egy csomó nő van, aki nem, vagy csak " kényszerből" szopik.
Megfelelő partnert kell találnod, ennyi. Mert azért sok nőnél viszont alapkövetelmény, hogy kinyalják, sőt szakító ok, ha nem kapja meg.
De szerintem nem elítélendő, hogy nem szereted.
Nálam például tényleg nem lenne szakító ok, de azért, mert eleve össze se jönnék olyan férfival, akivel nem a szexualitás természetes része az örömteli, kölcsönös orális szex.
A nők egy jelentős részének eleve csikló orgazmusa van, nem hüvelyi, így mondjuk nem életszerű számomra, hogy a többség nélkülözni akarná.
Nekem eleve az, hogy egy férfi ezt "gusztustalanságnak" tartja, kizáró ok lenne.
(Mondjuk szerencsére még nem is találkoztam ilyennel a gyakorlatban, és remélem, nem is fogok.)
Azért nyilván van rá esélyed, hogy találj olyan nőt, aki nem igazán szereti, vagy le tud mondani róla.
"Leírnád őszintén, hogy becslésed szerint a heteroszexuális férfiak hány %-a várja el az orális szexet a partnerétől, és a heteroszexuális nők hány %-a?"
Szerintem kb. a férfiak 50%-a, a nők 90-95%-a.
"És leírnád az is, hogy ha egy pár két tagja közül az anális szexre az egyik partner nem nyitott, a másik viszont szeretné, akkor a nők vagy a férfiak közül próbálják többen ráerőltetni a másikra, manipulációval, érzelmi zsarolással rávenni annak ellenére a másikat, hogy neki ellenérzése,van ezzel kapcsolatban bármilyen okból, vagy potenciális káros egészségügyi következménye rá nézve?"
A férfiak szívesebben próbálják ki az anált, de arányaiban a nők egyértelműen hajlamosabbak arra, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!