Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csináltatok már ilyen perverz dolgot?
Régebben amikor pettingeltünk a barátnőmmel akkor általában úgy volt, hogy ő leszopott engem először aztán mikor én akartam őt kinyalni akkor nem engedte de nem értettem, hogy miért aztán a napokban történt, bevallotta nekem, hogy azért nem engedi mert szerinte rossz az "íze" a puncijának.
Mondtam neki hogy ugyan már a lányok mindig finomak 👌 amire húzta nagyon a száját de aztán tegnap este azt csinálta, hogy bedugta 2 ujját a puncijába és "lenyalatta" velem. Ezt most ne úgy képzeljétek el, hogy erőszakkal hanem mondogattam mondogattam aztán felnyúlt magának és így elém tartotta az ujjait, hogy akkor nyaljam le az ujjáról, ami meg is történt és egyáltalán nem is volt íze, el is mondtam ezt, de azt mondta, hogy csak nem akarom megbántani ő szerinte.
Tényleg nem volt íze, de lányok ti csináltatok már hasonló dolgot? Nekem ez már azért perverz egy kissé. Furán is éreztem magam, mint amikor egy csecsemőnek odaadják a cumit. 😃
Azert bizarr, mert nem engedte meg magat kinyalni, es gondolom fiatal es meg nem tul tapasztaltak vagytok.
Nem perverz, de en ertelek. No vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!