Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltatok már az alvó párotokkal bármit csinálni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy orállal kelteni vagy álmába közösülni vagy csak szimplán kézzel kielégiteni.
Ha igen felkelt rá? mi volt a reakciója? Irjatok le mindent hogy mivolt 🙂 25f
2020. jún. 15. 00:14
11/17 anonim válasza:
Kettővel is.
Első felébredt, mikor betettem.
A másik félámomban hagyta, hogy belé menjen az egész..többször is.
12/17 anonim válasza:
Igen, nyalakodtam ott álmában. Szende mosollyal és nyögésekkel ébredt rá. Utána fokozatot kapcsoltam, és a végén ő dugott meg kb. 😄
13/17 anonim válasza:
Starry Sky sajgott is a segged utána mi? :D
14/17 anonim válasza:
Volt már, hogy meg akartam lovagolni párom álmában, de annyira rossz alvó, hogy már az első csóknál, érintésnél felkelt mindig. Mondjuk sosem bánta az ötletet, mindig végig vittük :)
15/17 anonim válasza:
Nem úgy értve. Hanem intenzíven lovagolt, mintha ő b....tt volna. 😄
16/17 anonim válasza:
arrébblöködni hogy le tudjak feküdni...
17/17 manly válasza:
Igen, volt ilyen-bedugtam neki amikor aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!