Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltatok már az alvó párotokkal bármit csinálni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy orállal kelteni vagy álmába közösülni vagy csak szimplán kézzel kielégiteni.
Ha igen felkelt rá? mi volt a reakciója? Irjatok le mindent hogy mivolt 🙂 25f
2020. jún. 15. 00:14
1/17 anonim válasza:
igen volt ilyen mind2 oldalról
exem álmomban meglovagolt
2/17 anonim válasza:
Az exem a puncisimogatáson és az apró csókokon kívül mindenre felébredt. Szóval ez az álmában berakom és nem ébred fel dolog,részemről kamu. Néha belement a dologba, néha mérgesen rám szólt hogy hagyjam aludni mert korán kel.
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem is a 2eshez hasonlo tapasztalataim vannak...
2020. jún. 15. 00:22
4/17 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy próbálj meg ilyet csinálni és félálomban kiütlek. Alapvetően benne vagyok mindenben és békés embernek tartom magamat de ha felkeltenek arra nagyon sárkány vagyok és nem az izgalom az első ami eszembe jut.
5/17 anonim válasza:
Olyan volt, hogy orállal keltettük a másikat, de az, hogy álmomba beteszi nekem, az egyikünket se vonzza.
Mindketten mély alvók vagyunk, így mindig kell pár perc, hogy magunkhoz térjünk, de nem szoktuk bánni. Ha nem sietünk sehova, akkor tovább is visszük a dolgot.
22/L
6/17 anonim válasza:
Hát próbáltam már megpuszilni, de már mikor fölé hajoltam, riadtan fölébredt, kb szívinfarktust kapott. Kétszer próbáltam már aztán feladtam, nem kéne megölni szegényt:D
7/17 anonim válasza:
Én párszor rávertem az arcára :D
8/17 anonim válasza:
Barátnőm próbált szopni, de ahogy felkeltem és elég durván mozdultam bele is harapott. Úgyhogy mi elvetettük
10/17 anonim válasza:
Velem ilyet még nem csinált a barátom, de valószínűleg fel sem kelnék rá, mert nagyon mélyen alszok általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!